Què és?

És una trobada de gent excursionista d’arreu dels Països Catalans que ens dona ‘oportunitat de conèixer i fer amistat amb altra gent de parla catalana, fent l’activitat excursionista que ens agrada, guiats per excursionistes de la zona que ens mostraran els llocs més interessants del seu territori i ens obriran la seva cultura i la seva història amb exposicions, conferències i xerrades. També hi haurà conjunts musicals i diversió.

Quan, qui i on es farà aquest any?

Es farà de l’1 al 4 de novembre al Poble de La Sénia, la seu en aquests dies serà al poliesportiu del poble, que romandrà obert des del dia 31 d’octubre al migdia fins al 4 de novembre.
Estarà organitzat conjuntament entre el Centre Excursionista Refalgarí de la Sénia, l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, el Centre Excursionista d’Ulldecona (Sudactiu) i el Club Excursionista l’Esquetxe de Rossell.

La Sénia és un poble ubicat a la riba del riu Sénia i al recer dels Ports, la Tinença de Benifassà i el Montsià. És terra de cruïlla entre Catalunya, País Valencià i Terol.

On dormir, com anar i com resoldre els dubtes que tinc?

El CEC, per donar a conèixer i facilitar l’assistència a aquest esdeveniment als socis, gestiona les places on podeu dormir.

OPCIÓ 1 – 20 Places en màrfegues al gimnàs de l’Institut del Poble de la Sénia (amb serveis i dutxes). Preu soci 0€ – Soci participatiu 10€ – No soci 20€.

OPCIÓ 2 – 21 Places en refugis de fusta al Càmping “Molí l’Abad” (amb els serveis exteriors). El càmping està situat a 5 km de la Sènia. Preu soci 60 € – Soci participatiu 67,50€ – No soci 75€. (El preu inclou les 3 nits).

També proporciona ajuda als que vulguin compartir el seu cotxe, facilitant que altres que no en tenen també hi puguin anar. Per aquesta raó, i per donar les explicacions necessàries i resoldre els dubtes que tingueu, farem una reunió a la seu del CEC el proper dimarts dia 9 de octubre a les 20:30 h.

Com ens hem d´inscriure a l´Aplec?

Un cop agafeu lloc per dormir i disposeu de medi de transport, us podreu inscriure personalment a l’Aplec en el següent enllaç: http://www.aplecexcursionistalasenia.org/formulari-inscripcio/.
En cas de problemes per fer-ho podeu demanar ajuda a atenció al soci del CEC.
Aquest any la inscripció val 20 €, i aconsellem d´escollir les excursions que més us interessin uns dies abans de l’inici de l´aplec, entrant en l’enllaç anterior, en la pestanya programació.

Fins quan tinc temps per apuntar-me?

Per tenir lloc on dormir i organitzar els cotxes, us aconsellem que us apunteu quan abans millor, perquè les places on dormir son limitades i quan més trigueu menys possibilitats tindreu de tenir lloc. Per tant, us recomanem que ho feu dins de la primera quinzena d´octubre. La inscripció a l’Aplec i a les excursions també es recomanable fer-les amb temps.

Animeu-vos!!! L’Aplec és un esdeveniment que val la pena gaudir.