11 i 12 de febrer del 2107.

Aquest cap de setmana un nodrit grup de socis del CEC hem anat a la vall de Benasc i hem fet esquí de fons i raquetes de neu.

El dissabte, després d’un bon esmorzar al nostre hotel de referència, hem pujat fins a les pistes d’esquí de fons de Llanos de l’Hospital, on s’han fet dos grups, uns han pujat pel bosc amb raquetes de neu fins al Forau d’Aigüalluts i altres han fet esquí nòrdic per les pistes senyalitzades de l’estació.

A la tarda, el grup ha tingut temps lliure per donar un passeig pel poble, anar de compres o fer una cervesa ben guanyada per l’esforç de l’activitat feta. Després de sopar, i malgrat que nevava, tots hem anat ha petar la xerrada al bar de moda del poble.

L’endemà, amb les forces recuperades, tres companys han pujat a les pistes d’esquí alpí de Cerler, altres han anat amb raquetes, obrint traça deseprés de la nevada de la nit, a la Vall d’Estós, a buscar la Cabanya del Turmo. La resta han tornat a LLanos a fer una nova esquiada.

En resum, un fantàstic cap de setmana a la vall oscence amb bona neu, temps correcte i bona companyia. L’any vinent tornarem!!!

Text i fotos: M. José Navarro
Vocal d’esquí nòrdic