Camí de Ronda de Platja de Castell a Cala del Crit – Famílies

/, Excursionisme/Camí de Ronda de Platja de Castell a Cala del Crit – Famílies
  • Carlit.jpg


Camí de Ronda de Platja de Castell a Cala del Crit – Famílies

Preu Soci: 0€ Soci participatiu: 10€ No soci: 20€

Coordinada per:

  • Albert Vidal Martí
  • Mireia Padrós Tremoleda
01/07/18 1 dies

En estoc

13

Camí de Ronda de Platja de Castell a Cala del Crit – Famílies

Inscripció oberta
Del 14/06 fins 28/06/18
SKU: 3923
Organitzada per: Voluntaris

Descripció de l'activitat

Passejada pel camí de ronda i banyada a una de les seves espectaculars cales. Per gentilesa del Museu d’Ullastret, tindrem una visita guiada al jaciment ibèric.

Ja tenim l’estiu aquí. Aquesta vegada deixarem les muntanyes i ens aproparem a la Costa Brava per descubrir racons on només s’hi pot accedir caminant. Aprofitarem per fer una bona banyada i dinarem en una de les cales que visitarem. Començarem a caminar a la Platja Del Castell, una de les poques platges verges de la Costa Brava. Visitarem el Poblat Ibèric que es troba en un dels seus extrems, declarat Bé Cultural d’Interés Nacional. Recomanem fer una ullada al següent link abans de la sortida: http://invarque.cultura.gencat.cat/FitxaGeneral?index=11&consulta=MSUxK1BPQkxBVCBJQsOIUklDIENBU1RFTEwlMistMSU%3D&codi=1725
També descobrirem racons com Cala Canyers, Cala Estreta i Cala del Crit. Tornant desfarem el mateix camí i ens arribarem a veure la casa-estudi de Salvador Dalí.

ITINERARI: 
Platja Del Castell de Palamós, Poblat Ibèric, Sa Foradada, Cala Canyers, Cala Corb, Cala Estreta, Cala de Rocabona, Cala de Cap de Planes, Cala del Crit. Anada i tornada. Possibilitat de fer ruta circular tornant per l’interior, passant pel Puig del Terme, depenent de la calor que faci. Per gentilesa del Museu d’Ullastret, tindrem una visita guiada al jaciment ibèric.

NIVELL: **bàsic / Distància: 8 km anada i tornada. 10km ruta circular. / Desnivell: +/- 50m anada i tornada. +/- 200m ruta circular.

VIATGE: amb cotxes particulars

TROBADA: Parking Platja Del Castell de Palamós, de pagament a l’estiu (l’any passat 5Eur) a les 9:00 h. Es prega puntualitat.

NOTA: Material necessari: calçat de muntanya, roba de bany i tovallola. IMPORTANT: es recomana portar a la motxilla uns escarpins o sandàlies d’aigua pel moment de banyar-se ja que algunes cales són de roca. / Altres: Preu participatiu: 10€ – No soci: 20 €, tant per adults com per a infants. Les persones que es facin sòcies dins dels 3 mesos posteriors a aquesta excursió, se’ls descomptarà aquest import de la quota de soci. 

PLACES: 45

VOCAL: Albert Vidal i Mireia PadrósPunt de trobada

Ubicació, data i hora:

Parking Platja Del Castell de Palamós, de pagament a l’estiu (l’any passat 5Eur). Es prega puntualitat

01 de Jul
09:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

No disp.
No disp.

Mitjà de transport

Cotxe Particular

Complements

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat