MARXA BERET (VALL D’ARAN) – JOVES, SÈNIORS I FAMÍLIES

/, Esquí alpí, Esquí de muntanya, Esquí nòrdic, Raquetes de neu/MARXA BERET (VALL D’ARAN) – JOVES, SÈNIORS I FAMÍLIES
  • Marxa Beret.jpg


MARXA BERET (VALL D’ARAN) – JOVES, SÈNIORS I FAMÍLIES

Coordinada per:

  • Josep Pons Cardona
02/02/18 3 dies

En estoc

15

MARXA BERET (VALL D’ARAN) – JOVES, SÈNIORS I FAMÍLIES

Període d'inscripció:
Del 18/01 fins 30/01/18
SKU: 3508
Organitzada per: Voluntaris

Descripció de l'activitat

Cap de setmana a la Vall d’Aran: Marxa Beret, esquí nòrdic, esquí alpí (Baqueira-Beret), esquí de muntanya i recorreguts amb raquetes de neu.

Total places: 15

ITINERARI

Sortida que coincideix amb la 39a Marxa Beret, d’esquí nòrdic, el dia 4 de febrer. Aquesta cursa popular, en estil clàssic i recorreguts de 10,21 i 42 km, es la més nombrosa de la península. L’estada a la Vall d’Aran permet practicar l’esquí nòrdic (participant o no a la Marxa), l’esquí alpí(pistes de Baqueira-Beret), esquí de muntanya (entorn del Pla de Beret i valls contigües) i recorreguts amb raquetes de neu.

DIVENDRES: Arribada i pernoctació al Xalet de Salardú

DISSABTE: Sortida del xalet després d’esmorzar. Anada al Pla de Beret. Practicar l’esquí en la modalitat triada o recorreguts de raquetes. Trobada després de dinar per anar cap a Salardú. Possibilitat d’assistir a les activitats esportives, representatives i comercials vinculades a la Marxa Beret, a Salardú o a la Vall. Sopar i dormir al Xalet.

DIUMENGE: Sortida del Xalet després d’esmorzar. Anada al Pla de Beret. Practicar l’esquí en la modalitat triada (ja sigui a la Marxa o no) o bé realitzar recorreguts amb  raquetes de neu. Trobada després de dinar per retornar a Barcelona.

NIVELL: ***certa dificultat / Temps: Caldrà respectar els horaris de sortida i retorn acordats pel grup. / Desnivell: L’esquí nòrdic i alpí es desenvolupa en l’àmbit de l’estació Baqueira-Beret.

PERNOCTACIÓ: Xalet CEC Juli Soler Santaló, de Salardú (MP) 

NOTA: Material necessari:  El necessari per a la pràctica de l’esquí (en la modalitat triada) o el recorregut amb raquetes. Hi ha possibilitat de llogar material a peu de pistes. Possibilitat de contractar monitors , prèvia demanda a l’ inscripció de la sortida. / Mapes i informació: www.marxaberet.com; www.visitvaldaran.com; www.baqueira.esPunt de trobada

Ubicació, data i hora:

Palau Reial

02 de Feb
18:30 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

Seu social - CEC

01 de Feb
20:00 h

Mitjà de transport

Autocar

Complements

Cal disposar d'assegurança. Els participants a la Marxa tenen l’opció de subscriure’n una per la cursa en cas de no tenir aquesta cobertura. El necessari per a la pràctica de l’esquí (en la modalitat triada) o el recorregut amb raquetes. Hi ha possibilitat de llogar material a peu de pistes. El necessari per a la pràctica de l’esquí (en la modalitat triada) o el recorregut amb raquetes. Hi ha possibilitat de llogar material a peu de pistes.

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat