Travessa GR-11 Núria-Setcases · Setmana Santa 2017

/, Alta muntanya, Esplai/Travessa GR-11 Núria-Setcases · Setmana Santa 2017
  • travessa.jpg
  • AcampadaHivernRaquetes.jpg
  • GRUPGRANSUlldeter.jpg
  • GRUPGRANSDona.jpg


Travessa GR-11 Núria-Setcases · Setmana Santa 2017

Preu Soci: 355€ Preu no soci: 426€

Coordinada per:

10/04/17 4 dies

En estoc

7

Des del CEC proposem realitzar un dels trams més destacats en la mítica travessa dels Pirineus a través del GR-11, sortint a peu des de Queralbs, passant per Núria i el refugi d’Ulldeter, arribarem a Setcases. No deixis passar l’oportunitat de gaudir amb amics i de la ma dels nostres guies d’un entorn privilegiat carregat dels contrastos de primavera del nostre territori.

Inscripció oberta
Del 07/02 fins 31/03/17
SKU: 2686
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

DATES

Del 10 al 13 d’abril

LOCALITZACIÓ

La ruta es durà a terme entre la Vall de Núria, sortirem des de Queralbs, passarem per Núria i el refugi d’Ulldeter, i arribarem a Setcases

EDATS

Aquesta proposta està dirigida aquells participants que tinguin entre 15 i 17 anys.

ACTIVITATS

Més enllà de les tasques i la metodologia bàsica per tal de dur a terme una ruta per muntanya amb èxit, durant la ruta també tindrem l’oportunitat de practicar tècniques com la progressió i seguretat bàsica en entorns nivals, així com tallers i dinàmiques d’equip durant els espais de descans establerts a cada etapa. 

FUNCIONAMENT

La ruta està dividida en diverses etapes de diferent dificultat, inicialment la jornada es planteja de manera que es progressa al llarg del matí fins al moment que es decideix realitzar l’àpat per dinar, de manera esporàdica es pot decidir progressar després de dinar per assolir fites necessàries.

La llista de material que cal portar a les rutes així com la documentació requerida es farà arribar per correu electrònic als pares i mares que hagin fet la reserva. A més, rebran un seguit de recomanacions per tal que els seus fills/es vagin ben equipats i així poder preparar el millor possible l’estada. 

REUNIÓ PREPARACIÓ

La reunió de preparació es durà a terme a la sala d’actes del CEC el 31 de març a les 20h. Aquells que no pugueu assistir no patiu, ja que es facilitarà un document amb les recomanacions i qüestions importants a destacar.

Transport

El trasllat dels participants, tant l’anada com la tornada, es realitzarà amb transport públic: anada amb tren fins a Queralbs i tornada des de Setcases amb autobús i tren.

Àpats

Si algun participant necessita alguna dieta especial cal fer-ho constar al formulari que us fem arribar un cop feta la inscripció, per tal de poder adaptar-la.

Salut

Si algun infant o jove té alguna al·lèrgia o malaltia cal que s’indiqui a la fitxa personal per poder tenir-ho en compte. Si està seguint un tractament, haurà de portar la medicació necessària per tots els dies dels campaments i la recepta mèdica amb les dosis corresponents. La medicació i la recepta seran entregades al seu monitor responsable, qui serà l’encarregat de recordar-li els horaris de la seva ingesta.

Higiene personal

Durant la ruta, al llevar-se i durant els temps de descans són els moments establerts on els participants dediquen estona per a la higiene personal.

En cas d’incident

Si algun participant no es troba bé o es fa mal durant els dies de ruta, sigui quina sigui la seva gravetat, el monitor responsable ho comunica immediatament al director  responsable. 
En cas de necessitar ajuda mèdica el director de l’estada es posa en contacte amb el metge i avisa als pares.

Equip de responsables

Segons el decret 267/2016 de Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a les rutes del CEC hi ha un responsable per a cada 10 nens/es, que seran degudament atesos les 24h del dia.Considerem que el monitor ha de ser una persona responsable, amb sentit comú i que actuï de manera coherent, ja que esdevé un model a seguir pels nens i joves. Des del CEC valorem molt la figura del responsable com a guia, que orienti, doni suport, proposi… Per a nosaltres, és fonamental que cada nen i nena recorri el seu propi camí, amb acompanyament, però sense que ningú ho faci per a ell.

Comunicació amb les famílies

Ens agrada tenir un tracte proper amb les famílies i que ens expliquin com són els seus fills i filles, els seus interessos i necessitats, si hem d’estar atents a alguna cosa en especial… per així poder actuar de la manera més adient possible. 

De la mateixa manera, entenem que durant els campaments les famílies vulguin saber com estan els seus fills i filles, com s’ho estan passant… Per això, ens comuniquem amb elles a través d’un grup privat de Facebook, que es crearà específicament per a cada torn dies abans del seu inici. Allà es penjaran fotos i s’explicarà el que s’ha fet al llarg del dia. 

En cas de produir-se alguna urgència familiar, els pares i mares poden trucar al CEC i els posarà en contacte amb el seu fill o filla. De la mateixa manera, si hi hagués algun incident durant l’estada, el director es posaria en contacte immediatament amb la família.

CONTACTE

Nom del pare/mare/tutor/a:* (obligatori)

Activitat *

 Esplai Acampades i rutes Escola d'Escalada

Ets soci?
 si no

El teu email (obligatori)

Telèfon: *

Nom i edat dels participants: *

consulta

Jordi Llàcer
Famílies i infants

Centre Excursionista de Catalunya – CEC
Paradís, 10 · 08002 Barcelona
93 315 23 11 · 
www.cec.catPunt de trobada

Ubicació, data i hora:

Estació de Sants

10 de Apr
07:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

Sala d'actes del CEC

31 de Mar
20:00 h

Mitjà de transport

Transport Públic

Complements

Documents Adjunts

No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat