Viatge a l’Apúlia, el taló d’Itàlia

/, Viatges i trekkings/Viatge a l’Apúlia, el taló d’Itàlia
 • 5.jpg
 • 2.jpg
 • 1.jpg
 • 6.jpg


Viatge a l’Apúlia, el taló d’Itàlia

Preu Soci: 1195€ Soci participatiu: 1345€ No soci: 1495€

Coordinada per:

04/05/19 5 dies

En estoc

45

Coneguda també com “La Puglia”, aquesta regió és un terra plural, un lloc que guarda diferents ànimes, entre natura, història, tradició, sabor i espiritualitat. Regió encantadora, al llarg d’una franja de terra, on el mar s’allarga amb meravelloses platges i on es fonen el mar Jònic, cristallí i tranquil, amb el mar Adriàtic, intensament blau. Una regió que convida a fer un viatge a la història, amb una àmplia gama de llocs que parlen dels orígens antics d’aquesta terra: des de la Prehistòria fins a la Magna Grècia, des de l’edat Imperial fins al Renaixement, sense oblidar les glòries del barroc de Lecce i de Salento. Els “trulli”, com els de la Vall d’Itria, ofereixen un bonic testimoni del passat rural de la regió mentre que nombrosos castells surgeixen al llarg de les costes del sud, recordant els temps en què les mercaderies i els perills arribaven des del mar. Vine a descobrir “el taló de la bóta” i deixa’t seduïr per la soprenent Apulia…!

Inscripció oberta
Del 19/11 fins 25/03/19
SKU: 4257
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

PREU TOTAL SOCI: 1.195€
PREU TOTAL SOCI PARTICIPATIU: 1.345€
PREU TOTAL NO SOCI: 1.495€

* Per a fer efectiva la reserva cal fer una paga i senyal de 400€ abans del 20 de gener de 2019.
* La reserva de plaça no quedarà confirmada fins a l’ingrés de la paga i senyal.
* La resta del pagament final serà abans del  25 de març de 2019

EL TALÓ D’ITÀLIA

PROGRAMA ITINERARI:


04/05 BARCELONA – BARI, VISITA DE LA CIUTAT – BRINDISI 


Presentació a l’Aeroport del Prat a l’hora indicada. Facturació dels equipatges i volem cap a Bari. Arribada a l’Aeroport de Bari i trasllat al centre per a visitar aquesta ciutat, cruïlla de cultures des de temps antics. Bari és una ciutat amb dues ànimes: la del barri antic, envoltat per una imponent muralla i travessat per estrets carrers que fan descobrir el seu ric patrimoni cultural, i la moderna, creada a principis del segle XIX i transformada, amb el temps, en la ciutat d’avui. Esplèndid exemple de l’arquitectura romànica de l’Apulia és la gran Basílica de Sant Nicolau, que guarda les restes del Sant. Acabada la visita, continuació del trajecte cap al sud fins arribar a la ciutat de Brindisi. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament. 


05/05 BRINDISI, VISITEM LECCE I OTRANTO 


Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a visitar Otranto, situada a la costa de l’Adriàtic, enmig de paisatges d’extraordinària bellesa, on els blancs penyassegats es contraposen al blau del mar i al verd de la vegetació mediterrània, amb platges de sorra fina i petits llacs d’aigua salada. La ciutat és considerada com una de les més boniques d’Itàlia. Passejarem pels carrerons empedrats d’aquesta preciosa ciutat, envoltada per les poderoses muralles i dominada pel Castell que va fer construir Fernando I d’Aragó al segle XV. Al migdia, dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, continuació del trajecte fins a Lecce i visita d’aquest ciutat, capital de l’honònima província i focus cultural de la regió de Salento, considerada com una de les ciutats més boniques del sud d’Itàlia. Coneguda com “la Florència del sud”, Lecce sorprèn al visitant per barrejar el seu antiquíssim origen mesapi i les restes arqueològiques de la dominació romana amb la riquesa i l’exhuberància del barroc típic del segle XVII de les esglésies i dels palaus del centre. Acabades les visites, tornada a l’hotel, sopar i allotjament. 


06/05 BRINDISI, VISITEM POLIGNANO A MARE, ALBEROBELLO I LA VALL DELS “TRULLI” 


Esmorzar a l’hotel. Sortida de bon matí cap a la Vall d’Itria, que ens acollirà amb els seus camps d’oliveres d’extraordinària bellesa, nascudes d’aquesta terra vermella que perfuma i transforma el paisatge dels voltants en una successió d’efectes cromàtics meravellosos. Ens endinsarem cap a l’interior de la Vall d’Itria, també conegut com la “Vall dels Trulli”, on el paisatge de tota la zona està sembrat d’aquestes típiques construccions anomenades “trulli”, originals d’aquesta vall i que s’han convertit en el símbol més característic de l’Apulia. Visitarem Locorotondo, considerat com un dels pobles més bonics d’Itàlia i que s’alça sobre un altiplà, al bell mig de la vall. El seu nom prové de “Luogorotondo” i fa referència a la característica forma rodona del seu casc antic, construït al voltant de l’any 1000 i format per un conjunt de barraques que els agricultors van construir al cim del turó, entre elles les típiques “cummerse”, cases amb el sostre inclinat. Acabada la visita, continuació del trajecte fins a la propera localitat d’Alberobello, universalment coneguda com la capital dels “trulli”. El nom deriva del grec “troulos” que significa “cúpula” i fa referència a les antigues construccions còniques d’origen prehistòric fetes de pedra en sec extreta de les abundants roques calcàries de la regió de la Murgia. Els “trulli” són cèlebres al món per la seva bellesa característica i representen un dels exemples més extraordinaris d’arquitectura popular italiana. Des de la precarietat a l’habitabilitat, el procés de transformació i recuperació tot respectant l’originalitat de l’obra ha fet que els “trulli” d’Alberobello obtinguessin el títol de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Acabades les visites, dinar en un restaurant local. A la tarda, sortida cap a la costa fins arribar a Polignano a Mare, petit poble conegut com “la Perla de l’Adriàtic”, de gran singularitat gràcies a les aigües cristallines i als penyassegats amb coves tallades al mar. Polignano és el lloc de naixement del cèlebre cantant Domenico Modugno, que es va fer famós per la seva cançó “Volare”, i el seu fascinant centre històric revel·la rastres del seu passat àrab, bizantí, espanyol i normand, incloent les restes de les quatre torres de vigilància que alguna vegada custodiaven l’antiga ciutat. Acabades les visites, tornada a l’hotel, sopar i allotjament. 


07/05 BRINDISI, VISITEM MATERA I OSTUNI 


Esmorzar a l’hotel. Sortida de bon matí cap a la província de Basilicatta, a l’oest de l’Apulia, per a visitar Matera, coneguda arreu per les seves esglésies rupestres i pels seus particulars “sassi”, antiquíssimes vivendes excavades a la roca volcànica i declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO com a complet i mil·lineri sistema de vida que cal preservar fins a la prosperitat. El territori de Matera, preciós fins a merèixer l’apelatiu de “Segon Pessebre”, ha impressionat al llarg dels segles a escriptors, artistes i directors de cine, com Mel Gibson que la va escollir com a lloc de rodatge de seva pel·lícula “La Passió de Crist”. Acabada la visita, dinar en un restaurant local. A la tarda, tornada a l’Apulia per a visitar Ostuni, coneguda com la “Cittá Bianca”, ciutat blanca per excel·lència i l’única de la vall a tocar del mar, anomenada així pel seu particular casc antic pintat de color blanc. Farem un passeig pel centre històric, format per un laberint de carrerons, patis, cases baixes i passatges estretíssims i dominat per la majestuosa Catedral romànica-gòtica del segle XV. Acabada la visita, tornada a l’hotel, sopar i allotjament. 


08/05 BRINDISI, VISITA DE LA CIUTAT – BARCELONA 


Esmorzar a l’hotel. Aquest matí el dedicarem a visitar la ciutat de Brindisi, coneguda com la “Porta d’Orient” des de l’antiguitat, quan es va convertir en un important port per les tropes romanes en un primer moment i pels mercaders de la “Sereníssima” més tard. Farem un passeig per aquesta ciutat, aixecada entre dues grans cales, unides al mar obert per un estret i profund canal, sobre el qual s’alça el Castell Vermell, anomenat així pel color de la pedra utilitzada per a la seva construcció. També cal destacar el Castell Sueu, seu d’importants esdeveniments culturals, l’església de Sant Joan al Sepulcre, amb un esplèndid pòrtic de marbre finament decorat, i la Columna Romana, que durant un temps va estar flanquejada per una “bessona” que avui dia constitueix l’estructura de la famosa Columna de San Oronzo de Lecce. Acabada la visita, trasllat a l’Aeroport de Brindisi. Facturació dels equipatges i volem a Barcelona. Arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels nostres serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta ruta per l’Apulia! 

EL PREU INCLOU: 

 • Bitllets Aeris anada i tornada en classe turista
 • Taxes Aèries
 • Assegurança d’Assistència en Viatge
 • Trasllats amb autocar privat en la destinació
 • Hotel 4**** a Brindisi
 • Viatge amb règim de Pensió Completa
 • Guia-acompanyant des de Barcelona
 • Excursions, Entrades i Guies Locals indicats a l’itinerari

EL PREU NO INCLOU: 

 • Tot tipus d’Extres
 • Tot allò No Indicat
 • Begudes
 • Dinars del primer dia (04/05) i últim dia (08/05)
 • Assegurança opcional de Cancel·lació (*)

(*) a contractar amb la primera paga i senyal.

VISITES DE TEMÀTICA CULTURAL INCLOSES: 

Visita guiada de Bari
Visita guiada de Lecce
Visita guiada d’Otranto
Visita guiada de Locorotondo
Visita guiada d’Alberobello (UNESCO)
Visita guiada de Polignano a Mare
Visita guiada de Matera (UNESCO)
Visita guiada d’Ostuni
Visita guiada de Brindisi

L’ORDRE DE LES VISITES ÉS SUSCEPTIBLE DE MODIFICACIÓ EN FUNCIÓ DE LA DISPONIBILITAT I PER MOTIUS LOGÍSTICS, RESPECTANT EN TOT CAS EL CONTINGUT ÍNTEGRE DEL VIATGE.

PLA DE VOLS PROVISIONAL (VUELING): 

04/05/19 Barcelona – Bari 12:20 – 14:25 
08/05/19 Brindisi – Barcelona 15:35 – 17:50

ALTRES:

– Les reserves es faran respectant l’ordre d´inscripció i en les dates indicades.
– El nombre d’habitacions individuals és molt limitat. 
– Viatge amb un aforament limitat a 45 places. 
– Grup mínim de 20 participants. 
– En aquest viatge es requereix DNI original i vigent. 
– L’Assegurança opcional de Cancel·lació s’haurà de contractar amb la paga i senyal.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS: (per desestiment voluntari o bé per causes No justificades en l´assegurança opcional de cancel.lació)

– Paga i Senyal No reemborsable
– 25% de despeses de cancel·lació entre 45 i 30 dies abans de la data del viatge.
– 50% de despeses de cancel·lació entre 29 i 15 dies abans de la data del viatge.
– 75% de despeses de cancel·lació entre 14 i 7 dies abans de la data del viatge.
– 100% de despeses de cancel·lació entre 6 dies i la data del viatgePunt de trobada

Ubicació, data i hora:

A concretar

04 de May
00:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

No disp.
No disp.

Mitjà de transport

Complements

VIATGE AMB PREU TOTAL PER A PUBLICITAR A LA WEB

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat