Perfeccionament tècnic d’escalada en via llarga a Montserrat

/, Escalada, Guies del CEC/Perfeccionament tècnic d’escalada en via llarga a Montserrat
  • ESCALADA VIA LLARGA.jpg


Perfeccionament tècnic d’escalada en via llarga a Montserrat

Coordinada per:

  • Roger Cararach
12/11/17 1 dies

En estoc

4

Sortida d’un dia d’escalada en roca amb un Tècnic esportiu al teu costat, per repassar i perfeccionar les tècniques i maniobres de l’escalada en via llarga, per assolir la màxima autonomia possible amb el millor assessorament.

Període d'inscripció:
Del 01/10 fins 09/11/17
SKU: 3144
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

PROGRAMA DEL CURS SORTIDA PRÀCTICA: Vies d’escalada de Montserrat.

EL PREU INCLOU: 1- Assegurança d’accidents i RC pròpia del CEC. 2- Material personal (arnés, casc) i material tècnic col•lectiu 3- Classe pràctica. 4- Tècnics Esportius titulats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 5- Xec del 15% de descompte per a cada participant a la botiga Salewa Store de Barcelona.

EL PREU NO INCLOU: 1- Les despeses de transport ni del guia ni la vostra (els alumnes s’organitzen amb cotxes particulars). 2- Manutenció de la sortida de pràctica ni la del tècnic ni la vostra.

NIVELL ESPORTIU MÍNIM I EXPERIÈNCIA: Nivell de forma física adequada per a l’activitat. Haver realitzat un curs d’iniciació d’escalada en via llarga. Consulta si tens el nivell esportiu mínim a través del següent formulari: https://goo.gl/qKlu0D

INFORMACIÓ GENERAL Ràtio: 1 tècnic per cada 4 alumnes Els participants hauran portar al tècnic fins a la zona de l’activitat i tornar-lo el dia de finalització. S’intentarà que sigui sortida i tornada a Barcelona. En el cas que no sigui possible degut a la procedència dels participants o del tècnic, es decidirà un nou punt de trobada per tal que els participants puguin recollir al tècnic. Material necessari per l’activitat per part de l’alumne: • Arnés, casc (inclòs en el preu). • Peus de gat. Material adient. • Roba adient per l’activitat. • Cordino de 6mm x 2m, cinta cosida de 120cm, 4 Mosquetons de seguretat (com a mínim 2 HMS), aparell assegurador tipus reverso o ATC. * Tots els dubtes respecte al material es resoldran durant la primera sessió teòrica. Amb la participació al curs, s’accepten les següents condicions: http://docs.cec.cat/public/0000/0002/full-condicions.pdfPunt de trobada

Ubicació, data i hora:

Montserrat

12 de Nov
00:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

No disp.
No disp.

Mitjà de transport

Cotxe Particular

Complements

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat