Campaments d’estiu a la Vall d’Àneu 2017

/, Esplai/Campaments d’estiu a la Vall d’Àneu 2017
  • Campaments2017.jpg
  • Acampada1.jpg
  • GRUPMITJANSRutaPeguera.jpg
  • trosGranRiu.JPG


Campaments d’estiu a la Vall d’Àneu 2017

Preu Soci: 380€ Preu no soci: 476€

Coordinada per:

30/07/17 8 dies

En estoc

36

Viu un estiu diferent! Et convidem a gaudir de l’acampada que us proposa el CEC a la Vall d’Àneu a peu del Parc Nacional d’Aigüestortes i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. No et perdis 8 dies de muntanya, natura i aventura de la mà de l’equip de monitors voluntaris del centre i els nostres professionals. Ves preparant la motxilla perquè t’esperem!

Inscripció oberta
Del 28/02 fins 07/07/17
SKU: 2755
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

TORNS

1r torn: el 23 al 30 de juliol

2n torn: del 30 de juliol al 6 d’agost.

 

LOCALITZACIÓ

L’acampada es durà a terme a la Vall d’Àneu al terme municipal d’Estaron pròxim a Llavorsí al Pallars Sobirà en un prat equipat per a realitzar campaments

 

EDATS

Aquesta proposta està dirigida a nens i enes que tinguin entre 8 i 14 anys.

Durant l’estada ens dividirem en dos grups (8 a 10) i (11 a 14) per realitzar les activitats que requereixin una distinció de nivells.

 

ACTIVITATS

campaments-4-web

Mini ruta: Excursió de 2 a 3 dies segons el grup d’edat i nivell dels participants.

 

campaments-1-web

Joc de 24h: Activitat per equips mixtes que es du a terme durant 24h segons un fil conductor i unes normes.

 

campaments-2-web

Activitat tècnica amb guies: Realitzarem una activitat tècnica amb guies professionals segons les condicions meteorològiques i l’entorn.

 

caiac

Caiac a la Torrasa: Activitat de caiac al pantà de la Torrasa, a la Guingueta d’Àneu

FUNCIONAMENT

Als campaments hi ha una sèrie de moments que es repeteixen dia a dia i que són de gran importància per al seu bon funcionament: espais d’higiene personal, parar i desparar taula i els àpats. Aquests moments tenen un alt valor educatiu per als nens i nenes, ja que per sí sols constitueixen una font de convivència i de creixement personal.
La llista de material que cal portar a les estades així com la documentació requerida es farà arribar per correu electrònic als pares i mares que hagin fet la reserva. A més, rebran un seguit de recomanacions per tal que els seus fills/es vagin ben equipats i així poder preparar el millor possible l’estada.

 

REUNIÓ PREPARACIÓ

La reunió de preparació es durà a terme a la sala d’actes del CEC el 30 de juny a les 19h. Aquells que no pugueu assistir, no patiu, ja que es facilitarà un document amb les recomanacions i qüestions importants a destacar.

Transport

El desplaçament fins a la zona d’acampada es realitzarà amb autocar i les famílies hauran de venir a buscar els nens i nenes l’últim dia a les 10:00h

Àpats

Si algun participant necessita alguna dieta especial, cal fer-ho constar al formulari que us fem arribar un cop feta la inscripció, per tal de poder adaptar-la.

Salut

Si algun infant o jove té alguna al·lèrgia o malaltia cal que s’indiqui a la fitxa personal per poder tenir-ho en compte. Si està seguint un tractament, haurà de portar la medicació necessària per tots els dies dels campaments i la recepta mèdica amb les dosis corresponents. La medicació i la recepta seran entregades al seu monitor responsable, qui serà l’encarregat de recordar-li els horaris de la seva ingesta.

Higiene personal

Deixarem espais específicament per a la higiene personal, especialment després de llevar-se, després de dinar i abans d’anar a dormir.

En cas d’incident

Si algun participant no es troba bé o es fa mal durant els dies de campaments, sigui quina sigui la seva gravetat, el monitor responsable ho comunica immediatament al director de campaments.
En cas de necessitar ajuda mèdica, el director de l’estada es posa en contacte amb el metge i avisa als pares. Als equipaments sempre hi ha un vehicle a disposició per traslladar el participant a l’Hospital o Centre d’atenció primària més proper. En funció del diagnòstic i de l’opinió dels pares, es decideix si es continua l’estada i quin procediment es segueix.

Equip de responsables

Segons el decret 267/2016 de Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a les estades del CEC hi ha un responsable per a cada 10 nens/es, que seran degudament atesos les 24h del dia.

A cada monitor se li assigna un grup el primer dia de campaments, del qual se’n farà responsable durant tots els dies de l’estada. D’aquesta manera, li resultarà més fàcil conèixer els interessos i les necessitats de cadascun dels seus nens i nenes. A la vegada, el monitor observa quin és el funcionament del seu grup i com evoluciona al llarg dels dies de campaments, per tal d’actuar en el moment oportú, dinamitzant i creant un clima favorable.

Considerem que el monitor ha de ser una persona responsable, amb sentit comú i que actuï de manera coherent, ja que esdevé un model a seguir pels nens i joves. Des del CEC valorem molt la figura del responsable com a guia, que orienti, doni suport, proposi… Per a nosaltres, és fonamental que cada nen i nena recorri el seu propi camí, amb acompanyament, però sense que ningú ho faci per a ell.

Comunicació amb les famílies

Ens agrada tenir un tracte proper amb les famílies i que ens expliquin com són els seus fills i filles, els seus interessos i necessitats, si hem d’estar atents a alguna cosa en especial… per així poder actuar de la manera més adient possible.

De la mateixa manera, entenem que durant els campaments les famílies vulguin saber com estan els seus fills i filles, com s’ho estan passant… Per això, ens comuniquem amb elles a través d’un grup privat de Facebook, que es crearà específicament per a cada torn dies abans del seu inici. Allà es penjaran fotos i s’explicarà el que s’ha fet al llarg del dia.

En cas de produir-se alguna urgència familiar, els pares i mares poden trucar al CEC i els posarà en contacte amb el seu fill o filla. De la mateixa manera, si hi hagués algun incident durant l’estada, el director es posaria en contacte immediatament amb la família.

CONTACTE

Nom del pare/mare/tutor/a:* (obligatori)

Activitat *

 Grup de Muntanya 4 Columnes Acampades i rutes Escola d'Escalada

Ets soci?
 si no

El teu email (obligatori)

Telèfon: *

Nom i edat dels participants: *

Consulta

Jordi Llàcer
Famílies i infants

Centre Excursionista de Catalunya – CEC
Paradís, 10 · 08002 Barcelona
93 315 23 11 · 
www.cec.cat
 


Punt de trobada

Ubicació, data i hora:

Estació d'autobusos de Sants

30 de Jul
10:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

Sala d'actes del CEC

30 de Jun
19:00 h

Mitjà de transport

Autocar

Complements

No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat