Campaments Infantils de Catalunya · 2018

/, Esplai/Campaments Infantils de Catalunya · 2018
  • campaments infantils web.jpg
  • Campas2.jpg
  • campaments1.jpg
  • Campaments2018.jpg


Campaments Infantils de Catalunya · 2018

Preu Soci: 379€ Soci participatiu: Consultar No soci: 473€

Coordinada per:

08/07/18 8 dies

En estoc

31

Viu un estiu diferent! Et convidem a gaudir de l’acampada que us proposa el CEC a la Vall d’Àneu a peu del Parc Nacional d’Aigüestortes i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. No et perdis 8 dies de muntanya, natura i aventura de la mà de l’equip de monitors voluntaris del centre i els nostres professionals. Ves preparant la motxilla perquè t’esperem!

Inscripció oberta
Del 10/01 fins 30/06/18
SKU: 3543
Organitzada per: Voluntaris

Descripció de l'activitat

Edats de 6 a 13 anys

DATES

Primer torn del 8 al 15 de juliol

Segon torn del 15 al 22 de juliol

LOCALITZACIÓ

L’acampada es durà a terme a la Vall d’Àneu al terme municipal d’Estaron pròxim a Llavorsí al Pallars Sobirà en un prat equipat per a realitzar campaments

EDATS

Aquesta proposta està dirigida aquells participants que tinguin entre 6 i 13 anys.

Durant l’estada ens dividirem en funció de les edats dels participants en diferents grups a l’hora de realitzar algunes de les activitats plantejades perquè cada participant en pugui treure el màxim profit així com una bona experiència.

ACTIVITATS

CANOA A LA TORRASA

Practicarem les dots de navegants que portem dins passant un matí a l’embassament de la Torrassa a la Guingueta d’Àneu

DESCENS DE CANONS

Iniciat en l’art del descens de canons en un entorn ideal al barranc de Berrós de la ma dels guies professionals del CEC

RAFTING

T’agraden les emocions intenses envoltats de ràpids d’aigua fent equip amb els teus amics ? Genial! Perquè anirem a Llavorsí a fer rafting i descobrirem una nova vessant del riu Noguera Pallaresa que també rega el nostre campament.

JOC DE 24H

Estratègia, resistència, astúcia, intel·ligència, treball en equip, aconseguiràs superar el repte d’aquest any? Viu en equip una experiència difícil d’oblidar, 24 hores de joc farcides de reptes i moltes sorpreses.

EXCURSIONS

Viu els nous itineraris que l’equip del CEC va redescobrint i converteix-te en un autèntic expert a la Vall d’Àneu.

MINIRUTA

Viu un nou repte cada any, 2 dies en format autosuficient pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

FUNCIONAMENT

Als campaments hi ha una sèrie de moments que es repeteixen dia a dia i que són de gran importància per al seu bon funcionament: espais d’higiene personal, parar i desparar taula i els àpats. Aquests moments tenen un alt valor educatiu per als nens i nenes, ja que per sí sols constitueixen una font de convivència i de creixement personal.
La llista de material que cal portar a les estades així com la documentació requerida es farà arribar per correu electrònic als pares i mares que hagin formalitzat la inscripció. A més, rebran un seguit de recomanacions per tal que els seus fills/es vagin ben equipats i així poder preparar el millor possible l’estada.

REUNIÓ PREPARACIÓ

La reunió de preparació es durà a terme al Boulder del CEC (Carrer Sant Pere més Alt, 29) el 21 de juny a les 19h. Aquells que no pugueu assistir, no patiu, ja que es facilitarà un document amb les recomanacions i qüestions importants a destacar.

 

Transport

El desplaçament es farà amb autocar tant l’anada com la tornada, sortirem i arribarem des de l’estació d’autobusos de Sants a Barcelona. A aquelles famílies que no els hi vagi bé aquesta opció cal que contacteu amb el centre per tal de trobar una alternativa.

Àpats

Si algun participant necessita alguna dieta especial, cal fer-ho constar al formulari que us fem arribar un cop feta la inscripció, per tal de poder adaptar-la.

Salut

Si algun infant o jove té alguna al·lèrgia o malaltia cal que s’indiqui a la fitxa personal per poder tenir-ho en compte. Si està seguint un tractament, haurà de portar la medicació necessària per tots els dies dels campaments i la recepta mèdica amb les dosis corresponents. La medicació i la recepta seran entregades al seu monitor responsable, qui serà l’encarregat de recordar-li els horaris de la seva ingesta.

Higiene personal

Deixarem espais específicament per a la higiene personal, especialment després de llevar-se, després de dinar i abans d’anar a dormir.

En cas d’incident

Si algun participant no es troba bé o es fa mal durant els dies de campaments, sigui quina sigui la seva gravetat, el monitor responsable ho comunica immediatament al director de campaments.
En cas de necessitar ajuda mèdica, el director de l’estada es posa en contacte amb el metge i avisa als pares. Als equipaments sempre hi ha un vehicle a disposició per traslladar el participant a l’Hospital o Centre d’atenció primària més proper. En funció del diagnòstic i de l’opinió dels pares, es decideix si es continua l’estada i quin procediment es segueix.

Equip de responsables

Segons el decret 267/2016 de Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a les estades del CEC hi ha un responsable per a cada 10 nens/es, que seran degudament atesos les 24h del dia.
A cada monitor se li assigna un grup el primer dia de campaments, del qual se’n farà responsable durant tots els dies de l’estada. D’aquesta manera, li resultarà més fàcil conèixer els interessos i les necessitats de cadascun dels seus nens i nenes. A la vegada, el monitor observa quin és el funcionament del seu grup i com evoluciona al llarg dels dies de campaments, per tal d’actuar en el moment oportú, dinamitzant i creant un clima favorable.
Considerem que el monitor ha de ser una persona responsable, amb sentit comú i que actuï de manera coherent, ja que esdevé un model a seguir pels nens i joves. Des del CEC valorem molt la figura del responsable com a guia, que orienti, doni suport, proposi… Per a nosaltres, és fonamental que cada nen i nena recorri el seu propi camí, amb acompanyament, però sense que ningú ho faci per a ell.

Comunicació amb les famílies

Ens agrada tenir un tracte proper amb les famílies i que ens expliquin com són els seus fills i filles, els seus interessos i necessitats, si hem d’estar atents a alguna cosa en especial… per així poder actuar de la manera més adient possible.
De la mateixa manera, entenem que durant els campaments les famílies vulguin saber com estan els seus fills i filles, com s’ho estan passant… Per això, ens comuniquem amb elles a través d’un grup privat de Facebook, que es crearà específicament per a cada torn dies abans del seu inici. Allà es penjaran fotos i s’explicarà el que s’ha fet al llarg del dia.
En cas de produir-se alguna urgència familiar, els pares i mares poden trucar al CEC i els posarà en contacte amb el seu fill o filla. De la mateixa manera, si hi hagués algun incident durant l’estada, el director es posaria en contacte immediatament amb la família.

CONTACTE

Nom del pare/mare/tutor/a:*

Activitat *

 Grup de Muntanya 4 Columnes Casal d'estiu Acampades i rutes Escola d'Escalada

Ets soci?
 si no

El teu email

Telèfon: *

Nom i edat dels participants: *

Consulta

Jordi Llàcer
Famílies i infants

Centre Excursionista de Catalunya – CEC
Paradís, 10 · 08002 Barcelona
93 315 23 11 · 
www.cec.cat
 


Punt de trobada

Ubicació, data i hora:

Estació d'autobusos de l'estació de Sants

08 de Jul
09:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

Boulder del CEC, Sant Pere més Alt, 29

21 de Jun
19:00 h

Mitjà de transport

Autocar

Complements

PRIMER TORN

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat