Travessa La Porta del Cel · Estiu 2018

//Travessa La Porta del Cel · Estiu 2018
  • LaPortadelCel.png


Travessa La Porta del Cel · Estiu 2018

Preu Soci: 550€ Soci participatiu: Consultar No soci: 687€

Coordinada per:

23/07/18 7 dies

En estoc

1

Gaudeix d’un entorn privilegiat com és el Parc Natural de l’Alt Pirineu on farem estada a diferents refugis acompanyats de guies professionals amb els que podrem aprendre noves tècniques de progressió així com les bases de l’alpinisme. No perdis l’oportunitat de fer equip i compartir una experiència inigualable amb els companys.

Inscripció oberta
Del 23/05 fins 06/07/18
SKU: 3830
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

Edats de 14 a 17 anys

LOCALITZACIÓ

La travessa es durà a terme al Parc Natural de l’Alt Pirineu, partint de Tavascan i passant pels refugis de Graus, Certascan, Pinet i Vallferrera acabant el nostre itinerari de nou a Tavascan

EDATS

Aquesta proposta està dirigida aquells participants que tinguin entre 14 i 17 anys.

ITINERARI

Sortida des de Tavascan el dia 23 de juliol 09:00h

1. Tavascan –  Refugi Graus (Nit a Graus) 23 juliol 

2. Refugi Graus – Refugi Certascan (Nit a Certascan) 24 juliol

3. Refugi Certascan (algun pic de la zona) (Nit a Certascan) 25 juliol

4. Refugi Certascan – Refugi Pinet (Nit a Pinet) 26 juliol

5. Descans (Nit a Pinet) 27 juliol

6. Refugi Pinet – Pica – Refugi Vallfarrera (Nit a Vallferrera) 28 juliol

7. Refugi Vallfarrera – Tavascan 29 juliol

Arribada a Tavascan el 29 de juliol 18:00h

ACTIVITATS

Més enllà de les tasques i la metodologia bàsica per tal de dur a terme una ruta per muntanya amb èxit, durant la ruta també tindrem l’oportunitat de practicar tècniques d’alpinisme, així com tallers i dinàmiques d’equip durant els espais de descans establerts a cada etapa.
També durant l’estada a cada refugi realitzarem excursions paral·leles per atacar pics assequibles de la zona.

FUNCIONAMENT

La ruta està dividida en diverses etapes de diferent dificultat, inicialment la jornada es planteja de manera que es progressa al llarg del matí fins al moment que es decideix realitzar l’àpat per dinar, de manera esporàdica es pot decidir progressar després de l’àpat per dinar per assolir fites necessàries.
La llista de material que cal portar a les rutes així com la documentació requerida es farà arribar per correu electrònic als pares i mares que hagin fet la reserva. A més, rebran un seguit de recomanacions per tal que els seus fills/es vagin ben equipats i així poder preparar el millor possible l’estada. 

REUNIÓ PREPARACIÓ

La reunió de preparació es durà a terme al Boulder del CEC (Carrer Sant Pere més Alt, 26) el 21 de juny a les 20h. Aquells que no pugueu assistir, no patiu, ja que es facilitarà un document amb les recomanacions i qüestions importants a destacar.

Transport

El trasllat dels participants al punt de partida així com la recollida en el punt d’arribada es farà amb cotxe particular.

Àpats

Si algun participant necessita alguna dieta especial, cal fer-ho constar al formulari que us fem arribar un cop feta la inscripció, per tal de poder adaptar-la.

Salut

Si algun jove té alguna al·lèrgia o malaltia cal que s’indiqui a la fitxa personal per poder tenir-ho en compte. Si està seguint un tractament, haurà de portar la medicació necessària per tots els dies dels campaments i la recepta mèdica amb les dosis corresponents. La medicació i la recepta seran entregades al seu monitor responsable, qui serà l’encarregat de recordar-li els horaris de la seva ingesta.

Higiene personal

Durant la ruta, al llevar-se i durant els temps de descans son els moments establerts on els participants dediquen estona per a la higiene personal

En cas d’incident

Si algun participant no es troba bé o es fa mal durant els dies de ruta, sigui quina sigui la seva gravetat, el monitor responsable ho comunica immediatament al director de responsable. 
En cas de necessitar ajuda mèdica, el director de l’estada es posa en contacte amb el metge i avisa als pares.

Equip de responsables

Segons el decret 267/2016 de Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a les rutes del CEC hi ha un responsable per a cada 10 nens/es, que seran degudament atesos les 24h del dia.
A més a més també tenim en compte el decret 56/2003 d’activitats fisico esportives en el medi natural per tal de garantir una bona seguretat i funcionament de les activitats d’aquest tipus.
Considerem que el monitor ha de ser una persona responsable, amb sentit comú i que actuï de manera coherent, ja que esdevé un model a seguir pels nens i joves. Des del CEC valorem molt la figura del responsable com a guia, que orienti, doni suport, proposi… Per a nosaltres, és fonamental que cada nen i nena recorri el seu propi camí, amb acompanyament, però sense que ningú ho faci per a ell.

Comunicació amb les famílies

Ens agrada tenir un tracte proper amb les famílies i que ens expliquin com són els seus fills i filles, els seus interessos i necessitats, si hem d’estar atents a alguna cosa en especial… per així poder actuar de la manera més adient possible. 
 
En cas de produir-se alguna urgència familiar, els pares i mares poden trucar al CEC i els posarà en contacte amb el seu fill o filla si és possible. De la mateixa manera, si hi hagués algun incident durant l’estada, el responsable es posaria en contacte en el moment corresponent amb la família.

CONTACTE

Nom del pare/mare/tutor/a:*

Activitat *

 Grup de Muntanya 4 Columnes Casal d'estiu Acampades i rutes Escola d'Escalada

Ets soci?
 si no

El teu email

Telèfon: *

Nom i edat dels participants: *

Consulta

Jordi Llàcer
Famílies i infants

Centre Excursionista de Catalunya – CEC
Paradís, 10 · 08002 Barcelona
93 315 23 11 · 
www.cec.catPunt de trobada

Ubicació, data i hora:

Tavascan

23 de Jul
09:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

No disp.
No disp.

Mitjà de transport

Cotxe Particular

Complements

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat