Descobrint el Caucas – Geòrgia i Armènia

//Descobrint el Caucas – Geòrgia i Armènia
  • Captura2.JPG
  • Captura4.JPG
  • Captura3.JPG
  • Captura1.JPG


Descobrint el Caucas – Geòrgia i Armènia

Coordinada per:

14/07/18 11 dies

En estoc

1

Descobrint el Caucas – Geòrgia i Armènia

Període d'inscripció:
Del 01/04 fins 30/04/18
SKU: 3568
Organitzada per: Professionals

Descripció de l'activitat

* Hi ha la possibilitat de fraccionar el pagament en còmodes mensualitats. Per a més informació contactar amb viatges@cec.cat

PROGRAMA DEL VIATGE

14/07: Sortida de Barcelona. Arribada a Tbilissi.
Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

15/07: Tbilisi / Sadajlo / Haghpat (140 km.)
Després d’esmorzar farem una visita guiada per Tbilisi, una encantadora ciutat construïda al durant el segle V. Començarem l’excursió des de l’església medieval de Meteji (segle XIII), pujarem amb telefèrics a la fortalesa de Narikala (segle IV) que domina l’horitzó del nucli antic. Caminarem pel centre descobrint carrer de Shardeni amb els seus atractius cafès i galeries. Visitarem la mesquita, la Sinagoga, la Catedral de Sioni (segle XVII), la basílica de Anchisjati (segle VI)… Després conduirem cap a la frontera amb Armènia.

16/07: Haghpat / Sanahin / Fioletovo / Dilijan (120 km.)
Comencem la nostra caminata des del monestir de Haghpat fins al monestir de Sanahin. Els complexos arquitectònics de Sanahin (966 D.C) i Haghpat (976 A.D) són unes de les obres destacades de l’arquitectura d’Armènia medieval i estan inscrits a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Visitarem un petit poble de Molocanes, una minoria nacional que deriva de Rússia i que no van acceptar el cristianisme ortodox. Tindrem l’oportunitat de gaudir el tè de “samоvar” Molocan. Sortim cap a la ciutat forestal Dilijan, la petita Suïssa d’Armènia. És conegut per la gent com un paradís.
↑ ↓ 300 m (3 hores)

17/07: Dilijan / Llac Parz / Goshavank / Sevan / Erevan (150 km.)
Esmorzem a l’hotel. Sortim cap al Llac Parz, un petit llac pintoresc a les terres altes de Dilijan, on comença el nostre camí. Des d’aquí caminem a través de boscos exuberants i densos, per arribar al poble de Gosh. Acabem la nostra caminada al monestir medieval de Goshavan. Dinem i sortim cap al Llac alpí més gran del món, l’Sevan. Aquest enorme llac muntanyós que ocupa 5% de la superfície d’Armènia és a uns 2.000 metres d’alçada i es tracta del segon llac d’aigua dolça més gran del món. Allotjament a l’hotel a Erevan.
↑ 250 m ↓ 300 m (4 hores)

18/07: Volta per la capital / Tsitsernakapert / Geghard / Garni / Erevan (80 km.)
Comencem el viatge descobrint el cor de la República d’Armènia, Erevan. És una ciutat fundada l’any 782 a.C. a l’oest del que avui és Armènia, sent així una de les ciutats més antigues del món. Fem una visita als punts més emblemàtics.
Visitem el monestir de Gueghard, parcialment excavat a la muntanya adjacent, envoltat de penya-segats, i inclosos per la UNESCO a la llista del Patrimoni de la Humanitat. Tindrem l’oportunitat d’escoltar el concert de Duduk al temple Garni.
Una visita al canó de Garni per veure la Cova de les simfonia de les pedres. Columnes de lava -basalto *. El canó està situat sota el Retorn a Erevan.
↑ ↓ 100 m (2 hores)

19/07 Erevan / Etchmiadzin / Zvartnots / Gyumri (150 km.)

Esmorzem a l’hotel. Visitarem les ruïnes del temple de Zvartnots (àngels celestials). És la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO. Sortida cap a Echmiadzin que és només a 20 km d’Erevan. La catedral Etchmiadzin és coneguda com el centre de l’església Armènia- gregoriana, considerada una de les primeres esglésies cristianes del món. Sortida cap a Gyumri. Tour per la ciutat de Gyumri, amb un passeig pel barri vell i mercat local.

20/07 Gyumri / Bavra / Vardzia / Akhaltsikhé (200 km.)
Esmorzar a l’hotel. Sortida des de Gyumri fins a la frontera de Bavra. Canvi de transport i guia. Continuarem el nostre recorregut cap a Vardzia, una magnífica ciutat tallada en roca a l’altre costat del riu Mtkvari. Una ciutat ben fortificada que va tenir un paper significatiu en la vida religiosa, cultural, política i espiritual del país. Allotjament en Akhaltsikhé.

21/07: Akhaltsikhé / Bordshomi / Mtsjeta / Tbilisi (220 km.)
Després de l’esmorzar ens dirigirem a Bordshomi, coneguda per les seves aigües minerals que han estat venerades durant segles pels seus efectes curatius en persones amb trastorns de digestió. Degustarem l’aigua i passejarem per la natura. Després conduirem cap a Mtsjeta, l’antiga capital del Regne de Geòrgia i patrimoni de la UNESCO, que es troba en la intersecció del camí militar i la Ruta de la Seda. El circuit inclou els següents llocs: La Catedral de Svetitskhoveli, un monument del segle XI, magnífic tant per dins com per fora, juga un paper important ja que és allà on va ser enterrada la túnica de Crist. Tornem a la capital. Sopar en un restaurant tradicional. Allotjament a Tbilisi.

22/07: Tbilisi / Kazbegi / Sno / Dshuta / Kazbegi (200 km.)
Esmorzar. Avui farem un camí molt pintoresc a través de les muntanyes del Caucas al llarg de la carretera militar de Geòrgia. Durant el recorregut creuarem el Pas de la Creu (2395m. sobre el nivell del mar) al llarg del riu Tergi que ens portarà a Kazbegi, principal ciutat d’aquesta regió. Després ens mourem en 4×4 a través de la bella vall Sno cap al poble alpí Dshuta. A Dshuta farem una impressionant excursió als peus de la muntanya Tchiuji (2550 m). Retorn amb 4×4 a Kazbegi. Sopar i allotjament a Kazbegi.
Tchiuji: ↑ ↓ 400 m (5 hores)

23.07: Kazbegi / Truso / Kazbegi (50 km.)
Després de l’esmorzar conduirem fins al poble Kobi i començarem l’excursió per la Vall de Truso. Caminarem pels pobles aïllats envoltats de torres antigues i fonts d’aigua. Les cases desolades són reflex de la vida dura dels habitants en aquest lloc. Sopar i allotjament a Kazbegi.
↑ ↓ 400 m (5-6 hores)

24.07: Kazbegi / Gergeti / Tbilisi (180 km.)
Després d’esmorzar pujem en 4×4 fins al Monestir de Gergeti, la catedral de la santíssima trinitat (segle XIV) que es troba a 2.170 metres sobre el nivell del Mar, on si el temps ens ho permet observarem la muntanya Kazbeg, que s’aixeca 5.047 metres sobre el nivell del Mar. Tornada a la capital i trasllat a l’aeroport de Tbilisi.

EL PREU INCLOU:

GEÒRGIA

•Bitllets d’avió
•Trasllats: Hotel / Aeroport
• Transport corresponent a l’itinerari
• Guia de parla castellà
• 2 x nits a Tbilisi 3 *
• 2 x nits a Kazbegi hotel
• 1 x nit a Akhaltsikhé 3 *
• Menjars (MP):
5 x esmorzars
4 x sopars
2 x picnics al migdia
• 4×4 en Kazbegi (per arribar als pobles de muntanya)
• Guia de muntanya
• Entrades segons el programa

ARMÈNIA
• Transport corresponent a l’itinerari
• Guia de parla castellà
• 2 x nits a Erevan 3 *
• 1 x nit a Haghpat hotel
• 1 x nit a Dilijan hotel
• 1 x nit a Gyumri 3 *
• Menjars (MP):
5 x esmorzars
5 x sopars
• Entrades segons el programa
• Acompanyant durant les caminades
• Concert de duduk al monestir de Geghard

 

El preu no inclou:
• Assegurança de viatge (opcional 30€)
• Els menjars no esmentats
• Begudes
• Propines
• Els serveis no esmentats en “el preu inclou”

Preu Socis: 1.785€
Preu no Socis: 1.920€

*Suplement individual=180€ (habitacions)

Per a més informació sobre aquest viatge, condicions de reserva i serveis, contactar amb viatges@cec.cat / 669544591, o directament amb Pepa Igartua, vocal responsable d’aquest viatge.Punt de trobada

Ubicació, data i hora:

A concretar

14 de Jul
00:00 h

Reunió informativa

Ubicació, data i hora:

No disp.
No disp.

Mitjà de transport

Complements

Segon pagament

Documents Adjunts

No disp.
No disp.


FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit: des d'aquesta mateixa pàgina web o bé trucant a l'àrea d'atenció al soci.

Àrea d'atenció al soci
Tel. 933 152 311
De 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 21:30

MÉS INFORMACIÓ

Centre Excursionista de Catalunya .
Carrer del Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel.: 933 152 311
cec@cec.cat