Durant la setmana santa d’enguany, l’equip d’activitats del CEC va obrir una proposta per realitzar una estada  multiaventura a l’Alberg de Roques Blanques, al terme municipal de Ribes de Freser. Així doncs, algunes famílies sòcies de l’entitat i d’altres de no sòcies van decidir apuntar els seus fills i filles a l’activitat plantejada.

El dia 10 ens vam trobar responsables, famílies i participants a l’estació de Sants. Allà una vegada comprovat que hi érem tots i després de la corresponent ronda d’acomiadaments, el grup va agafar el tren a l’hora establerta cap a Ribes de Freser. A l’estació els esperava el responsable de l’alberg amb una furgoneta per poder traslladar material i motxilles cap a l’alberg mentre el grup feia una excursió carregant motxilles petites amb el dinar per arribar a instal·lar-se per la tarda.

Durant els següents dies es van realitzar tot d’activitats d’aventura com: dues vies ferrades, una cursa d’orientació, iniciació al tir amb arc, així com tallers de natura i progressió en el medi natural.

També es van aprofitar els dies per gaudir dels entorns, tot fent una excursió de tot un dia combinada amb una via ferrada que va ser tot un èxit. L’experiència dels participants ha estat molt positiva així com les opinions de famílies.

 

Colònies multiaventura a la vall de Núria

Galeria d’imatges

Valoracions dels participants

“El meu fill va arribar molt content i el primer que em va preguntar va ser quan serien les properes. Amb això es diu tot!” 

“La meva filla s’ho va passar força bé i nosaltres agraïm la vostra dedicació i atenció. Gràcies i repetirem una altra vagada sens dubte” 

“Ha estat molt positiva. Sobretot valoro la serietat i bona organització de l’estada”  

“Gràcies a tots els monitors!”