Aquest divendres 22 de novembre, Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat una visita a la seu social del Centre Excursionista de Catalunya (CEC).

El president del CEC, Eduard Cayón, els membres de la Junta Directiva , el director general del CEC, Ton Barnils, i el president de la FEEC, Jordi Merino, han acompanyat a Quim Torra i Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, en una visita guiada per la seu social de l’entitat, que ha començat a la sala d’actes, on els han mostrat la Galeria d’Excursionistes Catalans Il·lustres, integrada per una quarantena de retrats a l’oli de viatgers o exploradors catalans que realitzaren aportacions significatives en el camp de la ciència, la literatura o les arts.

El recorregut ha continuat a la biblioteca del centre i ha finalitzat a la sala de juntes on, seguidament, ha tingut lloc una reunió conjunta entre tots els assistents.

Al llarg de la trobada, els representants del CEC han compartit amb el president de la Generalitat el projecte de canvi i dinamització en el qual es troba immersa l’entitat, la seva aposta renovada pel voluntariat, i la tasca realitzada al servei de la societat i la cultura catalanes, tot acostant el patrimoni natural i cultural a la ciutadania i fomentant l’estima al país, la llengua, la cultura, la natura i la ciència a partir de la seva descoberta.

La reunió ha finalitzat a les 19 h amb la signatura del llibre d’honor. Abans d’acomiadar-se, el president Quim Torra ha volgut fer-se soci del Centre Excursionista i se li ha fet entrega del carnet núm. 5.584.

Galeria d’imatges