SERVEIS  I AVANTATGES PELS NOSTRES ALUMNES

Els alumnes de l’Escola de Muntanya del CEC poden gaudir de les següents avantatges durant el curs.

Aules de Formació

Tres aules totalment equipades per a la impartició de classes teòriques i sessions de treball al centre de Barcelona. Amb un aforament per a 50 persones.

Lloguer de material

El CEC disposa del Servei de lloguer de material propi i el posa a l’abast dels cursetistes que podrà fer-ne ús mentre duri el curs de manera GRATUÏTA. Raquetes de neu, ARVA, pala i sonda, arnesos, cascos, grampons i piolets…

Àrea Tècnica

T’assessorem sobre el tipus de formació que busques. T’ajudem a trobar el curs que mes s’adapti a les teves necessitats. Un tracte personalitzat.
Horari: De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16h a 20h

Refugis de muntanya

(Al fer el curs amb nosaltres tindras el dte. com a soci)

El CEC disposa de sis refugis guardats d’alta muntanya . Estan situats a: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la Vall d’Aran, el massís de la Maladeta, la vall de Boí, la vall de Camprodon i la serra de Prades.

Sala de boulder

(Utilització de la sala mentre duri el curs)

Sis plafons amb diferents nivells d’inclinació des de placa tombada fins a 45º de desplom. Gran diversitat de preses i formes per a totes les dificultats. Blocs de 4-6 pasos i Rutes de 15-25 pasos de totes les dificultats marcades i actualitzades periòdicament.

Assegurança pròpia del CEC

Assegurança d’accidents i RC (per fer un curs amb nosaltres no cal que tinguis la targeta federativa). Es cobreixen les despeses mèdiques, de farmàcia i de fisioteràpia amb prescripció del metge relacionades amb l’accident, a partir d’una franquícia de 60 €, que correrà a càrrec de l’accidentat, i fins a 6.000 €.

Vàries modalitats a la vostra disposició a preus avantatjosos!

Servei de Biblioteca i Cartoteca

Préstec de tota la bibliografia especialitzada pel curs. Accés a la consulta de tota la cartografia, tant en digital com en paper. Servei de reprografia. Consulta del Catàleg On-line.

servicios-salewa-descuento

Botiga Salewa Store de Barcelona

 Val del 15% de descompte a la botiga Salewa.

Guies titulats del CEC

Tècnics Esportius

Guies titulats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de les diferents modalitats de muntanya. Tot un equip de professionals al teu abast!!

EL RACÓ D’EN FERRAN LATORRE

Ferran  Latorre, soci del CEC, ens recorda la importància de la formació per fer activitats de muntanya amb seguretat.

“L’Escola de muntanya del CEC, amb una programació de cinquanta cursos i uns quatre-cents alumnes l’any, sempre ha estat conseqüent amb tot el tema de formació durant tots aquests anys. Crec que es bàsica la pràctica dels esports de muntanya el més segura possible. És per això que l’Escola del CEC aposta per la formació sobre la seguretat i crec que aquesta és la via imprescindible per poder practicar qualsevol modalitat d’esport de muntanya per tal de minimitzar el risc d’accidents. L’Escola del CEC compta amb un equip de Tècnics titulats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, per tal d’oferir els cursos de formacio amb el màxim rigor i qualitat“.

Veure blog

No et perdis cap curs de l’Escola de Muntanya! Subscriu-te al newsletter

Contacte y assessorament

E-Mail: escola@cec.cat
Telèfon: 93 315 23 11 · Ext. 2008
Mòbil: 669 544 591

Inscripcions

Presencialment: C/ Paradís, 10 – 08002 BARCELONA 
Per Internet: a través del web www.cec.cat
Per telèfon: 93 315 23 11

El preu inclou

  1. Assegurança pròpia d’accidents i RC
  2. Lloguer del material (depenent de cada curs). Exemple: piolets, grampons, ARVA, pala sonda, casc, arnès, raquetes….
  3. Impostos
  4. Classes teòriques i pràctiques
  5. Documentació específica
  6. Material tècnic col·lectiu
  7. Tècnics Esportius (d’Escalada, Alta muntanya, Mitja muntanya, Escalda i Engorjtas – segons la modalitat del curs) i Instructors voluntaris.

No inclou desplaçaments, allotjaments ni manutenció.

Tens cap dubte? Fes la teva consulta.

AQUÍ TENIU ALGUNES DE LES OPINIONS DEL NOSTRES ALUMNES 

Penso que és un curs molt interessant per gent que es vol iniciar en el món de l’alpinisme. He aprés molt i he gaudit moltíssim en les sortides. M’hagués agradat poder realitzar alguna pràctica més de progressió en crestes i ràpels.
Alba Amador, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Ha estat un curs molt complert. ;’ha agradat molt la qualitat tècnica i humana dels instructors de l’Escola, de la seva capacitat d’ajustar els continguts i les pràctiques condicionades per la meteorologia. La seva coneixença del territori ens ha permès poder fer les activitats en condicions força idèntiques a les previstes. Ara mateix tinc la impressió de tenir molts més recursos que abans de començar. Ha valgut la pena.
Bel Martínez, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Tret que ja tenia força coneixements tècnics en muntanya, crec que aquest curs s’ha ajustat molt be a les expectatives que tenia i tant l’allotjament com les activitats han estat molt be.
Raúl Milia, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Un curs molt interessant on aprens molt sobre alpinisme. Tot i que es un temari molt ampli, acabes amb la sensació de que pots començar per tu mateix a fer alguna activitat alpina.
Sergio Vázquez, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
El curs ha estat molt constructiu. M’ha aportat molta tècnica i ampliat la meva capacitat per a moure’m en terreny d’alta muntanya. Trobo que el format es molt encertat i que permet adquirir moltes capacitats. L’ambient ha estat molt agradable i m’ha agradat molt la relació amb els altres companys com amb els instructors. He gaudit i he aprés moltíssim amb aquest curs.
Pere Gelabert, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Trobo que resulta un curs completíssim pel que fa al nivell de coneixements que s’arriben a adquirir en 3 caps de setmana. Es veu una gran professionalitat tant a nivell organitzatiu com a nivell instructiu.
Èric Marcet , CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Excel·lent. Molt recomanable i profitós.
Jordi Solé, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Super bé! Molt interessant i es el que m’esperava. El millor de tot, les classes pràctiques. M’encanta cansar-me!
Núria Orgaz, CURS D'INICIACIÓ A L'ALPINISME. Gener 2014.
Molt pedagògic, interessant i molt curt.
Joan Roldán, CURS D’INICIACIÓ A L’ESQUÍ DE MUNTANYA
M’ha semblat un curs que, com el nom indica, t’inicia a l’alpinisme. Ha complert les meves expectatives. A les sortides pràctiques es reforçava allò aprés a la teòrica. M’hagués agradat algun suport en les classes teòriques (dossier…)
Alberto Canca, CURS D’INICACIÓ A L’ALPINISME. FEBRER
Me ha gustado mucho el curso. Lo que me he quedado con ganas de más actividad los domingos, para poner más en pràctica lo que aprendemos en la teoría del miércoles y sábados. Pero muy satisfecha.
Patricia Comella, CURS D’INICACIÓ A L’ALPINISME. FEBRER
Muy útil y práctico; se tocan un montón de temas para la iniciación y muy muy intenso en temas de seguridad.
Iratxe Gutiérrez, CURS D’INICACIÓ A L’ALPINISME. FEBRER
Les sessions pràctiques les he gaudit molt. Les sessions teòriques trobo que s’emboliquen per que els alumnes tenim moltes preguntes i dubtes. Potser s’haurien de limitar les preguntes a la part final de cada sessió.
Xavier Esparrach, CURS D’INICACIÓ A L’ALPINISME. FEBRER
Excel·lents. només espaiaria els caps de setmana de les pràctiques un si un no. Tres caps de setmana seguits és massa.
Cristina López, CURS INTENSIU D’ALPINISME. MARÇ
El haver pogut fer aquest curs amb els professionals i companys que he tingut, m’ha donat l’oportunitat d’aplicar les tècniques apreses i conèixer un grup humà que ha fet que sigui un curs excel·lent. Repetiria amb els ulls tancats.
Guillem Belda, CURS INTENSIU D’ALPINISME. MARÇ

Patrocinador oficial