26 de març.

Un grup de la famílies amb nens hem anat a fer la via ferrada de la cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols. Quedem d’hora, perquè el temps és bo i sabem que és una via ferrada molt concorreguda com podem veure.

Primera parada, preparar-nos per la via i les explicacions del monitor. Les nenes l’escolten amb atenció.

Comencem la via, el primer tram no és exigent però sí que és bo per anar acostumant-se a treure i posar mosquetons. La Núria petita està súper concentrada i ho fa molt bé, però en un pas una mica més difícil veiem que no arriba bé per poder-se enganxar i decideixen que abandoni aquí la via (encara que ella no volia).

Els altres anem fent i les nenes s’ho passen d’allò més bé amb els ponts. Arribem al final del primer tram i comença el segon. El Sergi els hi explica el que trobaran, un tram de baixada i després un petit desplom, i els hi diu que estarà al costat de cada una d’elles per si el necessiten , ja que és un tros difícil per a elles. I així va ser, el Sergi va saber temperar els nervis que portaven i després d’aquest tram tot va ser bufar i fer ampolles.

Al final de la via ferrada ens esperaven la Núria petita amb els seus pares i el Joan Carles, que ens feien fotos des de dalt. Ells van fer un tram del camí de ronda, que és molt maco.

Finalitzada la via ferrada estàvem molt contentes i orgulloses d’haver-la fet, i vam anar a una masia amb cuina casolana i amb lloc perquè les nenes correguessin o fessin l’indi.

Dia fantàstic, bona companyia i un magnífic guia ¿Que més podem demanar?

Així que ara prepararem la propera sortida!!!. Som-hi, animeu-vos-hi!!!

 

Text: Marta Badell

Fotos: Albert Vidal i Sergi Lugo