Els GUIES DEL CEC volem apropar tothom a fer ACTIVITATS enmig de la NATURA,
de la mà de PROFESSIONALS TITULATS i amb GRAN EXPERIÈNCIA. ET PORTEM QUAN VULGUIS A FER EL QUE TU TRIÏS

NO SOCI: 80 € (per a 5 pax) | SOCI: 65€ (per a 5 pax)

Us proposem ascendir a l’Aneto per la ruta dels Portillons, la ruta clàssica de la cara nord. A través del famós pont o pas de Mahoma per arribar al cim, que continua sent un mite per la majoria de pirineistes, arribarem a la creu i amb ella al sostre dels Pirineus, el pic més alt amb 3.404 m.

Us proposem una ascensió en dues jornades, amb pernocta al refugi de la Renclusa. Serà un bon repte, que amb l’experiència de Guies del CEC, es farà inoblidable!

Descarregar fitxa en PDF
PREU NO SOCI: 80 € (per a 5 pax) PREU SOCI: 65 € (per a 5 pax)

DURADA: 2 dies (1er anada i brieffing amb el Guia; 2on ascensió i retorn)

MÍNIM – MÀXIM: 1 – 5                      LOCALITZACIÓ: Vall de Benasc

PERFIL: Persones habituades a les activitats demuntanya exigents i en altitud, a jornades llargues, desnivells importants amb cert pes.

¿QUÉ CAL PORTAR?: a concretar amb el Guia.
INCLOU: Tècnic esportiu d’alta muntanya, material tècnic (grampons, piolet, arnés, corda de seguretat), assegurança d’accidents i RC i impostos, tràmit de gestió de la reserva al refugi de la Renclusa.

NO INCLOU: El desplaçament vostre ni del Guia ni les pensions al refugi o allotjament a Benasque (ni vostres ni del Guia).
Cal que el Guia vagi al vostre cotxe.

DESPESES EXTRES: (cal pagar les despeses del Guia entre tots). Autobús de Llanos de l’hospital al Pla de Besurta: Anada i tornada 5 €

IMPORTANT: Si feu una reserva dins les 48 h anteriors a l’inici de l’activitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més ràpid possible!

Persones habituades a les activitats demuntanya exigents i en altitud, a jornades llargues, desnivells importants amb cert pes.

Contacte y assessorament

E-Mail: guies@cec.cat
Telèfon: 93 315 23 11
Matins: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30h
Tardes: dimarts i dijous de 15:00 a 20:00h

Inscripcions

Presencialment: C/ Paradís, 10 – 08002 BARCELONA (A l’Àrea d’atenció al soci del CEC, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 21.30)
Per Internet: a través del web www.cec.cat
Per telèfon: 93 315 23 11

Tens cap dubte? Fes la teva consulta.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

 

Altres activitats disponibles