El passat dissabte 16 de setembre, durant tot el dia, el CEC va celebrar la tercera jornada participativa de socis amb l’objectiu d’afavorir la dinàmica de col·laboració dels socis al Centre.

Durant la jornada, la seixantena de socis assistents van poder formar-se en diferents aspectes cabdals per al bon funcionament de l’entitat. En primer lloc, l’advocat Eduard Borràs va impartir una sessió molt aclaridora sobre les responsabilitats dels voluntaris a les sortides.

Seguidament, Magda Cayón, Dra. en Creació, Estratègia i Gestió d’Empreses, va fer una introducció als principis bàsics de les finances per ta: recursos, balanç, costos, tresoreria, etc. Tot plegat amb l’objectiu de poder compartir la necessitat de canvis que faran el CEC sostenible i viable de cara al futur.

A continuació, Manuel Parrado, vocal de Sèniors de la Junta Directiva, i Carles Folch, responsable d’activitats del CEC, van presentar el Curs General de Voluntari, que celebrarà una primera edició el proper mes d’octubre i l’objectiu del qual és que els voluntaris coneguin l’entitat i tots els procediments interns per tal de desenvolupar la seva tasca amb la màxima efectivitat. Així com poder conèixer els drets i deures dels voluntaris.

Finalment, el Dr. Eduard Cayón, president del CEC, va fer una introducció al pla estratègic del CEC i al pla de viabilitat econòmica 2018-2020, que són les dues eines de treball fonamentals per al futur de l’entitat.

A la tarda, la plenària es dividí en grups per tal que tots els assistents debatessin alguns dels punts tractats al matí, com ara  la funció del voluntariat, la possibilitat de dur a terme accions de voluntariat social al Centre, la viabilitat econòmica del Centre  o les activitats a potenciar en els propers anys.

La Junta Directiva valora molt positivament tant l’assistència  com el contingut de les ponències i els debats realitzats, i convoca una nova jornada participativa per al proper 4 de novembre, de 9 a 1 4h a la seu social del Centre, amb l’objectiu de debatre l’esborrany dels nous estatuts del CEC, que seran sotmesos a votació en Assemblea General Extraordinària el 28 de Novembre.

En aquest enllaç pots consultar el document de conclusions. I si estàs interessat a rebre els  documents utilitzats en les ponències omple el següent formulari i te’ls enviarem per correu electrònic: