La Junta Directiva comunica als socis i simpatitzants del nostre club el nomenament del senyor Ton Barnils Carrera com a director general del Centre Excursionista de Catalunya amb efectes immediats.

El director general estarà al capdavant de l’equip de professionals del club i serà el responsable de la coordinació amb la Junta Directiva. El seu nomenament és un pas més en el rellançament del Centre Excursionista de Catalunya que es desplegarà durant els mesos vinents. Una etapa de canvi que necessita el suport de tothom: socis, voluntaris i treballadors. Som hereus d’una institució arrelada en la història de Catalunya i junts construirem el seu futur.

Ton Barnils Carrera va rebre enguany la insígnia d’argent pels seus vint-i-cinc anys de pertinença i fidelitat al club. Va entrar al Centre durant l’adolescència, amb el Grup de Joves de la Secció de Muntanya, i va fer de voluntari a la biblioteca en concepte de prestació social substitutòria. Posteriorment, ha participat, juntament amb la seva família, en diferents edicions dels campaments d’estiu de la Secció de Càmping. Actualment forma part del Consell de redacció de la revista Muntanya.