El passat 23 d’abril el CEC va celebrar la diada de Sant Jordi amb la tradicional entrega d’insígnies de platí, or i argent als socis que fa 75, 50 i 25 anys que són membres del club.

Els expresidents Conrad Blanch, Josep M. Sala i Enric Nosàs, i el president actual, Eduard Cayón, van ser els encarregats de lliurar les insígnies en un ambient força emotiu i una sala d’actes plena de gom a gom.

 

Sant Jordi 2017

Galeria d’imatges

L’acte, que va ser conduït pel president Eduard Cayón i la secretària Esther Martínez, va comptar amb la participació de diversos membres de la Junta Directiva que van explicar als presents la tasca a desenvolupar per les noves vocalies. Van intervenir Guillem Belda, vocal de Joves; Manuel Parrado, vocal de Sèniors; Mireia Padrós, vocal d’Infants i Jovent; Dolors Gurri, vocal de Dones; Lluís Gómez, vocal de Veterans i de Relacions Institucionals; i Albert Vidal, vocal de Ciència i Cultura que va presentar el Projecte Font i Sagué.

Per altra banda, enguany el Centre va tornar a tenir presència a la Rambla de Barcelona amb una parada de llibres i exemplars de la revista Muntanya que va tenir molt bona acollida.