Des del Centre Excursionista de Catalunya seguim amb l’objectiu de potenciar i facilitar l’activitat de muntanya. Pel que fa a l’alpinisme i les activitats més tècniques ens trobem amb limitacions legals i logístiques per tal de tirar endavant vocalies d’aquestes modalitats. Això no volem que es tradueixi en què els socis del Centre no facin activitat d’aquest tipus.

És en aquest sentit que hem decidit que el Grup d’Alpinisme creï un punt de trobada al Centre per tal que totes aquelles persones que vulguin fer activitat més tècnica es posin en contacte entre elles, facilitant així l’activitat dels socis fora de l’activitat oficial.

Amb aquesta proposta pretenem solucionar diferents problemes que hem detectat al Centre. Per una banda hi ha molta gent interessada en fer activitat alpina però que no es coneixen entre ells. I per altra banda també es vol donar sortida a tota la gent que ha fet cursos d’alpinisme i que no troba una continuïtat d’activitat al Centre.

Per tot això proposem una trobada els dimarts a les 20 hores a la seu del Centre Excursionista de Catalunya cada 15 dies. Aquestes trobades serviran per a preparar els caps de setmana entre nosaltres i comptaran amb l’assessorament de Roger Cararach, director tècnic de l’Escola de Muntanya i Guies del CEC, per poder saber les condicions de la muntanya i les activitats més favorables al nostre nivell.

Les sortides que s’acordin en les trobades no són sortides oficials del Centre. El que fa el Centre és facilitar un espai de trobada entre els practicants de l’alpinisme. En aquest espai de trobada les diferents cordades s’autoorganitzen les sortides en grups reduïts, però aquestes sortides no compten amb cap vocal ni tècnic.

La primera trobada d’aquesta temporada la farem el Dimarts 14 de novembre del 2017.

Us hi esperem!

Podeu passar aquesta convocatòria a totes les persones que penseu que els hi pot interessar, ja que per assistir a les trobades del Grup d’Alpinisme no cal ser soci del CEC.