Els Voluntaris organitzadors d’Activitats del CEC

Després de 140 anys d’història a Catalunya, sabem que el CEC no seria el que és ni hauria arribat fins aquí sense l’esforç i la passió del seus Voluntaris-Organitzadors d’Activitats.

El Voluntari-Organitzador d’Activitats del CEC és molt més que el planificador i executor de la logística de l’activitat que coordina. ÉS una part indestriable del CEC i s’esforça per fomentar amb orgull la comunitat, tant dins com fora de l’activitat.

Els grans reptes són bons, però sense el sentit d’identitat del CEC, que ens fa sentir part d’alguna cosa més gran, simplement seríem vistos com un servei d’organitzadors de lleure.

Qualsevol soci amb passió per les activitats a l’aire lliure port ser un Voluntari-Organitzador d’Activitats del CEC. Si estàs interessat/da en esdevenir-ne, si us plau, omple el següent formulari i t’incorporarem al procés de sol·licitud i selecció.

Els Guies Professionals del CEC

L’evolució de la tecnologia, la popularització de les activitats de risc i les exigències legislatives que n’han seguit, ens han dut a constituir l’Equip de Guies Professionals del CEC.

Un bon equip de Tècnics Esportius, titulats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, monitors i directors de lleure i experts docents, de totes les modalitats: escalada, alta muntanya, muntanya mitjana, descens de barrancs, espeleologia, esquí alpí, fotografia, botànica…

El CEC ofereix als seus socis i al públic en general l’Equip de Guies Professionals per guiar-vos, on vulgueu i quan vulgueu, només us heu de posar en contacte amb el CEC per organitzar els reptes que requereixen la intervenció d’un Guia Professional: d’alpinisme, d’escalada, d’esquí de muntanya, d’excursionisme, de bicicleta tot terreny… a Catalunya, als Alps o a qualsevol lloc del món.

Coneix qui són els Guies Professionals del CEC

Vols ser voluntari del CEC?

Omple el formulari per fer la teva petició.

Data de naixement*

Sexe*:

Adreça*

Número de soci*

Tens algun familiar dins del CEC?**

Si és així, estipula el tipus de relació:

Activitats d'interès:*

 Excursionisme Alta Muntanya Alpinisme Esquí de muntanya Esquí nòrdic Bicicleta de Muntanya Escalada Trekkings i viatges Barranquisme Vies ferrades Càmping Activitats culturals Botànica Espeleologia Activitats aquàtiques Fotografia Competicions

Àrees en les quals t'agradaria col·laborar com a voluntari:*

 Joves Infants Famílies Sèniors

Professió*

Email*

Telèfon*

Estat Físic:

Podries córrer 10 km?*  Si no

Quin és la durada mitjana de les caminades quan fas senderisme?*

Quantes hores d'esport practiques a la setmana?*

Indica el teu nivell en les següents activitats*:

Escalada:  Sense experiència Baix Mitjà Alt Amateur

Barranquisme  Sense experiència Baix Mitjà Alt Amateur

Senderisme  Sense experiència Baix Mitjà Alt Amateur

Natació  Sense experiència Baix Mitjà Alt Amateur

Esquí  Sense experiència Baix Mitjà Alt Amateur

He llegit i accepto la política de privacitat