Ruta per la Vall de Núria i Vallter 2022 - Centre Excursionista de Catalunya

Ruta per la Vall de Núria i Vallter 2022

Muntanya, natura, aventura i res més! Acompanya’ns a la travessa d’autosuficiència!

La ruta per la vall de Núria i Vallter es caracteritza per dur a terme un seguit d’etapes amb les tendes d’acampada i queviures a l’esquena acampant en diferents zones i rebent avituallament a punts concrets del vehicle d’intendència del camp base que tindrem a Queralbs.

Durant els 7 dies, els participants aprendran de la mà dels guies de muntanya del CEC les diferents tècniques d’orientació i progressió així com el funcionament d’una travessa la preparació de les etapes i com dur a terme les pernoctes i intendència en aquest tipus d’activitats.

Des del 1876 el Centre Excursionista de Catalunya segueix els seus objectius de formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, i en especial als infants i jovent. Amb el principal objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya, aquesta travessa pretén ser una porta d’entrada i especialització a les travesses de muntanya, ideal per al Jovent iniciat o que es vol iniciar, assolir nous reptes i fer amistats amb qui compartir inquietuds, interessos i aventures.

Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!

 

DIRIGIT A: noies i nois que tinguin entre 14 i 16 anys.

Ets més petit/a? Fes un cop d’ull a les propostes de travesses i activitats per a infants i jovent!

 

DIFICULTAT: baixa/mitjana.

PUNT DE TROBADA: a l’estació del cremallera a Queralbs. En cas d’interès i possibilitat s’observarà la possibilitat de realitzar un punt de sortida des de Barcelona.

 

RECORREGUT I PERNOCTES: les pernoctes del primer i últim dia es realitzaran a la zona d’acampada de la Farga a Queralbs.

Les pernoctes dels dies de travessa es realitzaran en tendes d’acampada en diferents indrets del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

 

LOCALITZACIÓ: Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

 

REUNIÓ PRÈVIA: La data de la trobada informativa serà anunciada a través del web i mail als inscrits.

 

DATES: del 26 de juny al 3 de juliol

 

PREUS:

  • Socis: 388,50€ (FES-TE SOCI DES DE 30€/ANY I GAUDEIX DE TOTS ELS AVANTATGES!)
  • No socis: 465,50 €

Que inclou el preu?

  • Tendes d’acampada, material i utensilis de cuina.
  • Alimentació i aprovisionaments.
  • Assegurança.
  • Guies de muntanya titulats.
  • Activitats i formació d’Orientació.
  • Obsequi CEC.

No inclou:

Transport fins a Queralbs (punt d’inici).

 

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT:

Cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació. En el mateix formulari podreu adjuntar tota la documentació necessària i fer el pagament.

1.-En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari. (No reemborsable).

2.-El cobrament restant: en funció de les opcions escollides i descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 13 de juny.

3.-En el cas que rebem la inscripció passat el 13 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior a la inscripció.

-Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la Covid-19.

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a activitatsij@cec.cat o podeu contactar a través de telèfon  933 152 311.

L’horari d’atenció telefònica és:

de dilluns a dijous de 10:30 a 13h i de 17 a 21h

divendres de 10:30 a 13h

Fes-te soci!
X