Ruta per les valls d'Àneu - Centre Excursionista de Catalunya

Ruta a la Vall de Núria


Gaudeix d’un entorn privilegiat com és el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser on acamparem a diferents zones acompanyats de guies professionals amb els que podrem aprendre noves tècniques de progressió així com les bases de l’alpinisme. No perdis l’oportunitat de fer equip i compartir una experiència inigualable amb els companys.

Estigueu atents a l’obertura d’inscripcions 2020!

Aquesta activitat està homologada per l’Ajuntament de Barcelona i ofereix la possibilitat de demanar beca. Consulteu-ne les condicions al portal:

www.vacances.barcelona.cat

Contacte:

Jordi LLàcer – Infants i jovent

infants@cec.cat

Tel. 619469518

Descripció


A QUI VA ADREÇAT

Aquesta proposta està pensada per a nois i noies que tinguin entre 13 i 17 anys.

Si considereu que algun participant de menor edat està capacitat per participar a aquesta activitat no dubteu en contactar amb el responsable d’infants i jovent.

DATES, TORNS I PREUS

  • TORN del 05 al 12 de juliol
    • SOCI 395€
    • NO SOCI 493

PAGAMENT

1.- El divendres posterior a la inscripció es procedirà a realitzar el cobrament de l’import de 67,00€ en concepte de reserva de la plaça (import no reemborsable)

2.- El cobrament restant, en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 7 de juny.

3.- En el cas que rebem la inscripció passat el 3 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

ACTIVITATS

PROGRESSIÓ EN FORMAT AUTOSUFICIENT I AVITUALLAMENTS

La ruta per la Vall de Núria es caracteritza per dur a terme una seguit d’etapes amb les tendes d’acampada i queviures a l’esquena acampant en diferents zones i rebent avituallament a punts concrets del vehicle d’intendència del camp base que tindrem a Queralbs.

SOPAR DE FINAL DE RUTA

Com no pot ser d’una altra manera un gran repte mereix una bona recompensa i l’última nit de ruta el grup anirà a sopar a un restaurant conjuntament amb els seus responsables per celebrar l’èxit d’una feina ben feta.

DESPLAÇAMENT

  • Està per determinar quin serà el mitjà de transport.
  • Hora de sortida.- 09:00h
  • El lloc de sortida i arribada estan per determinar
  • Hora d’arribada a la tornada.- 13:30h

REUNIÓ PRÈVIA

La trobada informativa prèvia està per determinar la data, hora i localització. L’assistència no és obligatòria.

Fes-te soci!
X