Ruta per les valls d'Àneu - Centre Excursionista de Catalunya

Ruta per les valls d'Àneu


Gaudeix d’un entorn privilegiat com és el Parc Natural de l’Alt Pirineu on acamparem a diferents zones acompanyats de guies professionals amb els que podrem aprendre noves tècniques de progressió així com les bases de l’alpinisme. No perdis l’oportunitat de fer equip i compartir una experiència inigualable amb els companys.

PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ OMPLE EL FORMULARI EN AQUEST ENLLAÇ.

INSCRIPCIÓ RUTA PER LES VALLS D’ÀNEU · ESTIU 2019

Aquesta activitat està homologada per l’Ajuntament de Barcelona i ofereix la possibilitat de demanar beca. Consulteu-ne les condicions al portal:

www.vacances.barcelona.cat

Contacte:

Jordi LLàcer – Infants i jovent

infants@cec.cat

Tel. 619469518

Descripció


A QUI VA ADREÇAT

Aquesta proposta està pensada per a nois i noies que tinguin entre 14 i 17 anys.

Si considereu que algun participant de menor edat està capacitat per participar a aquesta activitat no dubteu en contactar amb el responsable d’infants i jovent.

DATES, TORNS I PREUS

  • TORN del 07 al 14 de juliol
    • SOCI 385€
    • NO SOCI 481

PAGAMENT

1.- El divendres posterior a la inscripció es procedirà a realitzar el cobrament de l’import de 67,00€ en concepte de reserva de la plaça (import no reemborsable)

2.- El cobrament restant, en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 7 de juny.

3.- En el cas que rebem la inscripció passat el 3 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

ACTIVITATS

PROGRESSIÓ EN FORMAT AUTOSUFICIENT I AVITUALLAMENTS

La ruta per les Valls d’Àneu es caracteritza per dur a terme una seguit d’etapes amb les tendes d’acampada i queviures a l’esquena acampant en diferents zones i rebent avituallament a punts concrets del vehicle d’intendència del camp base que tindrem a Estaron.

RAFTING

Si t’agraden les emocions intenses envoltats de ràpids d’aigua fent equip amb els teus amics ? Genial! Perquè el penúltim dia de ruta anirem a Llavorsí a fer rafting i descobrirem una nova vessant del riu Noguera Pallaresa que també rega el nostre campament.

SOPAR DE FINAL DE RUTA

Com no pot ser d’una altra manera un gran repte mereix una bona recompensa i l’última nit de ruta el grup anirà a sopar a un restaurant conjuntament amb els seus responsables per celebrar l’èxit d’una feina ben feta.

DESPLAÇAMENT

  • Es realitzarà amb autocar l’anada i la tornada
  • Hora de sortida.- 09:00h
  • Lloc de sortida i arribada.- Plaça Catalunya amb Carrer Ribadeneyra https://goo.gl/maps/k74Fdf9bT8D2
  • Hora d’arribada a la tornada.- 13:30h

REUNIÓ PRÈVIA

Farem una trobada informativa a l’espai del Boulder del CEC, carrer Sant Pere més Alt, 29, el dimarts dia 18 de juny a les 19:00h. L’assistència no és obligatòria.

Fes-te soci!
X