Travessa d'Aigüestortes - Centre Excursionista de Catalunya

Travessa d'Aigüestortes


Acompanya’ns a gaudir de l’entorn d’Aigüestortes mentre practiques esport de muntanya! Amb els guies professionals del CEC realitzarem un seguit d’activitats de muntanya i aprendrem noves tècniques de progressió per diferents terrenys. Les pernoctes seran en refugis de muntanya els quals utilitzarem coma camps base de les diferents ascensions i rutes que realitzarem.

L’últim dia, aprofitarem per fer el descens del barranc del riu Berrós, proposta que queda oberta als pares i tutors dels participants.

En cas d’anul·lació pel COVID-19 et garantim la devolució total.

 

Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres:

Gerard Acosta – Infants i jovent

infants@cec.cat

Tel. 619469518

Descripció


ADREÇAT A:

Aquesta proposta està pensada per a nois i noies que tinguin entre 14 i 17 anys, acostumats a realitzar activitats de muntanya i amb experiència en travesses de muntanya amb desnivell i recorregut mitjà.

DATES, TORNS I PREUS:

Enguany les dates en les quals es durà a terme la travessa d’Aigüestortes serà del 19 al 25 de juliol.

  • SOCI 550 €
  • NO SOCI 650 €

PAGAMENT:

1.- El divendres posterior a la inscripció es procedirà a realitzar el cobrament de l’import de 40,00€ en concepte de reserva de la plaça (import no reemborsable)

2.- El cobrament restant, en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 5 de juny.

3.- En el cas que rebem la inscripció passat el 5 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

PUNT DE TROBADA:

El punt de trobada encara està per determinar, serà anunciat durant la reunió prèvia i via mail. Serà a la població d’Espot el dia 19 de Juliol al matí.

El punt de recollida serà a la mateixa població d’Espot. Aquells familiars que es vulguin apuntar al descens del Barranc de Berrós el dissabte 25 de Juliol, caldrà que ho comuniquin amb un mínim d’una setmana d’anterioritat.

REUNIÓ PRÈVIA:

La trobada informativa prèvia està per determinar la data, hora i localització. L’assistència no és obligatòria.

 

Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres:

Gerard Acosta – Infants i jovent

infants@cec.cat

Tel. 619469518

Fes-te soci!
X