Geo-gimcana - Centre Excursionista de Catalunya

GEO-GIMCANA 2021

Del 3 al 30 de maig: Collserola “al teu aire”

La Serralada de Collserola: tan a prop, i alhora tan desconeguda. Com es va formar? Què ens ensenya sobre les ciutats que l’envolten? Quines roques hi trobem?

Entre el 3 i el 30 de maig tens l’oportunitat d’aprendre a respondre aquestes i moltes més preguntes “al teu aire” a la Geo-gimcana de Collserola, adaptada a la situació de pandèmia. En aquesta ocasió us presentem una ruta circular, amb 8 estacions o parades, on a partir del mapa i material didàctic facilitat es provocarà la interpretació i observació de l’entorn geològic i mineral del Parc Natural de Collserola, per conèixer la seva història, composició i la millor manera de preservar-lo.

Si t’inscrius a la Geo-gimcana rebràs per correu electrònic el mapa amb els punts de pas i el material didàctic per dur a terme l’activitat pel teu compte, elaborat pel doctor en Ciències Geològiques, investigador i professor de la UAB i UB Dídac Navarro Ciurana. A més a més, rebràs un solucionari per poder comprovar les respostes de les diferents proves proposades un cop l’hagis completat. Pel fet de participar a la Geogimcana entraràs en un sorteig d’equipament de muntanya. I, si ho vols, ens pots etiquetar a les fotos que pengis a les xarxes socials, amb l’etiqueta #GeoCEC.

Organitza: Centre Excursionista de Catalunya en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i SEM-CAT.

3-3

Apunta’t a la Geo-gimcana!

Fes-te soci!
X