Activitats on col·laborar - Centre Excursionista de Catalunya


Activitats on col·laborar

El CEC al llarg de l’any organitza activitats i esdeveniments que necessiten de la implicació de voluntaris per a poder dur-se a terme. En alguns casos són organitzats pel CEC i en d’altres se’ns requereix la col·laboració, tant en coneixement com en voluntaris.

Amb l’objectiu que els voluntaris pugueu conèixer les diferents activitats de voluntariat que podem realitzar i de quin tipus són, hem creat el calendari del voluntariat on podreu conèixer-les totes, saber-ne el tipus de participació i altres informacions.


Data Activitat Descripció activitat Tipus de voluntariat Persona de contacte Enllaç formulari col·laboració Observacions
29/02/2020 01/03/2020 Festa de la Neu Gran trobada per a tots els amants dels esports d’hivern i de la neu amb activitats durant tot un cap de setmana Voluntariat tècnic especialista en activitats a la neu . . .
01/03/2020 Magic Line Es col·labora a l'esdeveniment solidari que organitza l'Hospital de Sant Joan de Déu Marcatge del recorregut, punt de control al mont Tàber i equip escombra Roser Latorre, Núria Alòs i Dolors Gurri . L'any 2020 es la tercera edició on es col·Labora
ANUL·LADA 23/04/2020 Sant Jordi Organització de la parada de llibres del CEC amb motiu de la Diada de Sant Jordi Persones per a atendre la parada en diferents torns Berenguer Vidal . S'estableixen torns de tres hores
Abril i maig Fem CEC des de casa Iniciativa promoguda per la Comissió de Voluntariat durant el període de confinament que consisteix en contactar telefònicament amb els socis més grans de l'entitat i apropar el CEC a les seves cases durant aquests dies atípics Obert a voluntaris i socis que hi vulguin col·laborar Anna Lligonya, Emili Rosell, Roser Latorre https://forms.gle/kh6An8tiy5ZgpVv37 .
ANUL·LADA 24/05/2020 RodaCEC Activitat de BTT que organitza el CEC Voluntariat tècnic especialista en BTT i voluntariat per a controls i entrega de dorsals Dolors Gurri pròximament .
Novembre Fira de material Fira amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom productes nous (outlet) i de segona mà per a la pràctica dels esports de muntanya i l’esquí. . . . .
Novembre NordiCEC Recorregut de marxa nòrdica per Collserola amb el suport d'instructors titulats . . . .
. Passejades a l'hospital de Sant Joan de Déu Projecte de col·laboració amb l'Hospital de Sant Joan de Déu Participació en les passejades que s'ofereixen als familiars de nens i nenes que reben tractament mèdic Roser Latorre i Núria Alòs . El programa es va iniciar l'any 2019


Activitats on col·laborar

El CEC al llarg de l’any organitza activitats i esdeveniments que necessiten de la implicació de voluntaris per a poder dur-se a terme. En alguns casos són organitzats pel CEC i en d’altres se’ns requereix la col·laboració, tant en coneixement com en voluntaris.

Amb l’objectiu que els voluntaris pugueu conèixer les diferents activitats de voluntariat que podem realitzar i de quin tipus són, hem creat el calendari del voluntariat on podreu conèixer-les totes, saber-ne el tipus de participació i altres informacions.Data: 29/02/2020 al 01/03/2020

Activitat: FESTA DE LA NEU

Descripció activitat: Gran trobada per a tots els amants dels esports d’hivern i de la neu amb activitats durant tot un cap de setmana.

Tipus de voluntariat: Voluntariat tècnic especialista en activitats a la neu.


Data: 01/03/2020

Activitat: MAGIC LINE

Descripció activitat: Es col·labora a l'esdeveniment solidari que organitza l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Tipus de voluntariat: Marcatge del recorregut, punt de control al mont Tàber i equip escombra.

Persona de contacte: Roser Latorre, Núria Alòs i Dolors Gurri.

Observacions: L'any 2020 es la tercera edició on es col·Labora


Data: ANUL·LADA 23/04/2020

Activitat: SANT JORDI

Descripció activitat: Organització de la parada de llibres del CEC amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Tipus de voluntariat: Persones per a atendre la parada en diferents torns.

Persona de contacte: Berenguer Vidal.

Observacions: S'estableixen torns de tres hores.


Data: Abril i maig

Activitat: FEM CEC DES DE CASA

Descripció activitat: Iniciativa promoguda per la Comissió de Voluntariat durant el període de confinament que consisteix en contactar telefònicament amb els socis més grans de l'entitat i apropar el CEC a les seves cases durant aquests dies atípics.

Tipus de voluntariat: Obert a voluntaris i socis que hi vulguin col·laborar.

Persona de contacte: Anna Lligonya, Emili Rosell, Roser Latorre.

Enllaç formulari col·laboració: https://forms.gle/kh6An8tiy5ZgpVv37


Data: ANUL·LADA · 24/05/2020

Activitat: RODACEC

Descripció activitat: Activitat de BTT que organitza el CEC.

Tipus de voluntariat: Voluntariat tècnic especialista en BTT i voluntariat per a controls i entrega de dorsals.

Persona de contacte: Dolors Gurri.

Enllaç formulari col·laboració: pròximament.


Data: Novembre

Activitat: FIRA DE MATERIAL

Descripció activitat: Fira amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom productes nous (outlet) i de segona mà per a la pràctica dels esports de muntanya i l’esquí.


Data: Novembre

Activitat: NORDICEC

Descripció activitat: Recorregut de marxa nòrdica per Collserola amb el suport d'instructors titulats.


Activitat: PASSEJADES A L'HOSPITAL DE SANT JOAN DE DÉU

Descripció activitat: Projecte de col·laboració amb l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Tipus de voluntariat: Participació en les passejades que s'ofereixen als familiars de nens i nenes que reben tractament mèdic.

Persona de contacte: Roser Latorre i Núria Alòs.

Observacions: El programa es va iniciar l'any 2019.


Fes-te soci!
X