Correspondència entre refugis - Centre Excursionista de Catalunya

Correspondència entre refugis

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) ha signat l’acord de Correspondència Mútua de Refugis amb diverses federacions i entitats excursionistes, incloent-hi la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), la FEMPA (Federació d'Esports de Muntanya, Escalada i Senderisme del Principat d'Astúries), la Federación Navarra i la FAM (Federació Aragonesa de Muntanya).

Aquest acord permet als socis i sòcies del CEC gaudir de descomptes en la majoria dels refugis de muntanya situats als Pirineus i la Serralada Cantàbrica.

Nou carnet digital del CEC


Per facilitar l'accés a aquests avantatges, el CEC ha desenvolupat un nou carnet digital que serà compatible amb tots els sistemes operatius mòbils (Android i iOS). Aquest carnet digital estarà operatiu properament, permetent als membres del CEC identificar-se fàcilment i accedir als descomptes acordats en els refugis associats.

En aquest enllaç hi trobaràs tota la informació.

Preguntes freqüents sobre la Correspondència entre refugis

1Què vol dir correspondència entre refugis?
L'Associació de Correspondència Mútua entre Refugis s'ha creat per millorar el servei als usuaris que utilitzen els refugis de muntanya. A partir de la seva creació i posada en marxa, els associats dels clubs i federacions adherides a aquest acord tenen descompte als refugis gestionats per aquestes entitats, i que són recollits en aquesta web.

És essencial contribuir entre tots per millorar els refugis, i repercutir, per tant, en beneficis per a tots els seus usuaris.

2Quins refugis formen part de l'acord?
Al web correspondenciarefugios.org es poden consultar tots els refugis que en formen part i als quals els socis i sòcies del CEC tenen descompte.
3Com puc beneficiar-me dels descomptes?
Per poder-te beneficiar dels descomptes en els refugis caldrà tenir el carnet digital del CEC. Pots trobar més informació sobre el carnet digital, així com la seva utilització, etc. aquí.
4Com puc demanar el carnet digital?
Tots els socis i sòcies rebreu un email amb tota la informació i instruccions. De tota manera, pots adreçar-te a l'Àrea d'Atenció del CEC per correu electrònic a: atencio@cec.cat o bé per telèfon al 933 152 311.
Fes-te soci!
X