Mecenatge Salardú - Centre Excursionista de Catalunya

Col·labora amb el hostel de Salardú!

 

MECENATGE DE PROXIMITAT


El nou Hostel de muntanya de Salardú és un dels grans reptes dels últims anys i per això ens agradaria comptar amb la col·laboració de tots els socis i sòcies, que són l’ànima de l’entitat.

Ens trobem davant d’una fita històrica que donarà unes bases sòlides al Centre per al creixement i la sostenibilitat al llarg del segle XXI. És també un retrobament amb les iniciatives que al llarg del temps han permès dotar-nos d’una xarxa de refugis de primer nivell i arreu del Pirineu.

El micromecenatge és una oportunitat de poder participar del projecte conjuntament i de forma col·lectiva, adaptat a la voluntat de cadascú. Una invitació a participar d’un repte compartit.

DOSSIER WEB
 
 

Com col·laborar?


ALTRES QUANTITATS

Si prefereixes donar una altra quantitat pots contactar amb l'àrea d'atenció al soci/a o fer una transferència al següent número de compte:*

ES89 2100 0900 9102 1132 0373

* Necessitarem que ens enviïs un correu electrònic a administracio@cec.cat indicant la data, quantitat de la transferència, el teu nom complet i DNI per fer-te arribar el certificat corresponent.

Un cop fet el donatiu, des de l'area de mecenatge ens posarem en contacte amb vosaltres per poder-vos agrair personalment l'aportació i si s'escau poder triar la fotografia de l'arxiu fotogràfic certificada.


RECONEIXEMENTS


a) Donatiu fins a 99 € - Reconeixement de la donació


b) Donatiu de 100 a 299 € - Reconeixement de la donació + Nom a l’espai de la col·laboració


c) Donatiu de 300 € o superior - Reconeixement de la donació + Nom a l’espai de la col·laboració + Fotografia de l’arxiu fotogràfic certificada *.

* A triar entre les següents imatges:

 

GRAN MECENATGE


ESPAI DE COL·LABORACIÓ


La nostra condició d’entitat d’utilitat pública va ser guanyada en el passat per la trajectòria del Centre i les seves aportacions al país. El nou hostel de Salardú se situa, doncs, en aquest context. Una proposta feta des de la societat civil catalana i per al segle XXI.

Si esteu interessats en fer una aportació de gran mecenatge per a Salardú, ja sigui com a empresa o com a particulars, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres i poder fer junts una valoració personalitzada. Podeu també veure les diferents opcions de mecenatge en el dossier adjunt.
Avui tot va molt de pressa i és efímer però el Centre hi és i amb força: alineant tots els nostres actius i lleials als nostres valors fundacionals.

El nom dels mecenes que faran possible el nou Hostel de muntanya de Salardú figurarà, per la posteritat, al costat del nom de Juli Soler i Santaló: per aquest motiu hem reservat un espai noble a l’interior del nou equipament.
salardu
Aquest és el primer espai on agrair la seva confiança, en format virtual:
Maria Anglada Birulés
Ton Barnils Carrera
Rafael Battestini
Joaquim M. Bestit Arola
Conrad Boix Lloveras
Eulàlia Bosch Farrarons
M. Teresa Camp Fabré
Julià Capel Cilla
Beatriu Carulla Serra
Eduard Cayón Costa
Marta Estrada Miyares
Antoni Flo Tomàs
Nuria Fradera Giró
Sofia Francí Ventosa
Eduard Garcia Gómez
Enric García Selva
Jordi Gifra Oristrell
Esther Giró Amigó
Valentí González Rodríguez
Albert Gusi Las
Margarita Manresa Presas
M. Isabel Maristany Sieiro
Marià Martí Viudes
Montserrat Martínez Boronat
Francesc Mestres
Àngels Morell Fina
Eulàlia Nuet Badia
Josep Nuet Badía
Antoni Olivella Cunill
Montserrat Olivella Cunill
Manuel Parrado Segura
Josep Manel Puente Pubill
Melitó Queralt Pino
Miquel Rafa Fornieles
Jaume Reventós Puigjaner
Josep Sala Serra
Rosa Samaranch Viñas
Josep M. Simó Martorell
Pixpeak


 

AVANTATGES DEL MECENATGE


NOVES BONIFICACIONS PER A L’EXERCICI 2020 · AUGMENT DEL 5%

BENEFACTORS - Persones físiques

Diners - Deducció en la quota de l'IRPF*
Els percentatges de deducció corresponen a la suma del 75%, 30% o 35% respectivament per la condició d'entitat d’utilitat pública, més el 15% del tram autonòmic relatiu al foment de la llengua catalana, que s'aplica a la meitat de la donació (7,5% sobre el total) i l'augment del 5% arrel del Reial Decret-Llei 17/2020, pel qual s’aproven mesures de suport al sector cultural i de caràcter tributari per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-2019.

* Límit de la deducció en l’IRPF: 10% de la base liquidable.
** A partir del 3r any consecutiu.

EMPRESES - Persones jurídiques

Diners - Deducció en l'Impost de Societats (IS)*

* Límit de la deducció en l’IS: 10% de la base imposable.
** A partir del 3r any consecutiu.
Fes-te soci!
X