Empresa amiga - Centre Excursionista de Catalunya

Empresa amiga

 

El Centre Excursionista de Catalunya és una associació esportiva i cultural, declarada entitat d’utilitat pública..

És una institució capdavantera del món de la muntanya, arrelada en la societat civil, i eix vertebrador de l’excursionisme en les seves diferents manifestacions des de l’any 1876.

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) es reconeix en el seu passat amb la voluntat d’obrir nous camins, i es mou per un desig de modernitat i d’innovació.

El CEC té per objectiu bàsic el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en el medi natural però també el coneixement de la història, les tradicions, els costums, la llengua i l’art en totes les seves manifestacions.

Portada empresa amiga
 
 


El Centre Excursionista de Catalunya va obtenir la certificació que ratifica l’alineació del seu sistema de gestió amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
El Centre es va convertir així en el primer club esportiu del món a obtenir aquesta certificació.

 

PROGRAMA EMPRESA AMIGA


És una proposta de patrocini i d'agermanament corporatiu que busca establir sinèrgies col·laboratives amb diferents empreses i institucions d'arreu amb història i valors, i que a la vegada tinguin un projecte atractiu.

D'aquesta manera, us oferim la possibilitat de gaudir d’uns serveis i experiències concretes i focalitzades en:

Vols més informació?

Tel. 93 315 23 11
empresa@cec.cat

seu social

Un dia a la seu social

Mitja jornada o sencera: ús de la sala d’actes, sala de Juntes, visita guiada i 1 fotografia de l'Arxiu Fotogràfic.


TB

Team Building

Una sortida a l’any per un grup de 10-20 persones de mitja jornada. Inclou reportatges fotogràfic, guia, material i assegurances.


web

Web

Presència del logo a la pàgina web del Centre i una menció a la newsletter als socis.


Salardu

Experiència Hostel

Descompte del % pels treballadors de l’empresa en l'allotjament i àpats al Hostel de Salardú.


Desgravació fiscal

El Centre Excursionista de Catalunya és una entitat declarada d’utilitat pública i de foment de la llengua catalana, condicions que permeten que tant les quotes com les donacions puguin beneficiar-se d'importants avantatges fiscals de fins el 85% en el cas de les persones físiques i el 30% les persones jurídiques. Més informació.
Fes-te soci!
X