Refugis i hostels de muntanya - Centre Excursionista de Catalunya

Refugis i hostels de muntanya


El CEC disposa de diversos equipaments oberts al medi natural, que es poden clasificar en refugis de muntanya (ubicats en alçada i lluny dels nuclis urbans), i hostels de muntanya (ubicats prop de nuclis urbans i d'accés immediat amb vehicle). Aquests equipaments tenen com a principal objectiu facilitar l'accés endreçat i segur a la natura oferint un servei públic d'aixopluc, de formació i foment del respecte vers el medi natural.

Aran Hostel

Transformació del xalet Juli Soler i Santaló

El nou Aran Hostel és un projecte que ha reformulat l'històric xalet Juli Soler Santaló del CEC per portar-lo al futur, seguint el concepte d’allotjament que és tendència als establiments de muntanya més moderns d’arreu del món, convertint-lo en un hostel de muntanya d’última generació.

Contacte

Telèfon: +34 648 52 81 96
e-mail: aranhostel@cec.cat


Refugi de Siurana - Ciríac Bonet

Refugi situat al cor del Priorat, a l'enclavament històric de Siurana. Ideal per la pràctica de l'escalada, BTT, excursionisme, rutes gastronòmiques, etc.
Oferim servei de Bar-Restaurant i allotjament (amb reserva) al refugi excavat a la roca.


Altres serveis: Serveis, Zona Wi-Fi, Cobertura de telèfon mòbil, telèfon, calefacció, llar de foc, terrassa amb vistes panoràmiques, equip de música, col·lecció de jocs de taula

Contacte

Telèfon: +34 977 82 13 82 o +34 696 32 18 65 o +34 675 34 74 47

E-mail: refugisiurana@cec.cat


Refugi d’Amitges

Refugi d’alta muntanya (2.365 m) del CEC situat al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
Activitats d’alta muntanya, excursions, Carros de Foc, escalada, esquí de muntanya, raquetes de neu…

Contacte

Refugi: +34 973 250 109
Refusonline: +34 973 641 681
(No trucar de 22:00 a 8:00 hores)
e-mail: info@amitges.com
web: www.amitges.com

Refugi Ventosa i Calvell

Refugi d’alta muntanya (2.214 m) del CEC situat al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.
Activitats d’alta muntanya, excursions, Carros de Foc, escalada, esquí de muntanya, raquetes de neu…

Serveis: 70 Places, WC i dutxa, mantes, telèfon privat, emissora de ràdio, servei de menjars i begudes, part hivernal annexa de vuit places.

Contacte

Telèfon: +34 973 641681
e-mail: info@refusonline.com
web: www.refugiventosa.com

Refugi Josep M.Blanc

El Refugi Josep M.Blanc (2.320 m) es troba dins el Parc Nacional d’Aigüestortes a pocs quilòmetres de la població d’Espot, Lleida.
Serveis: Disposa de 60 places per pernoctar equipades amb matalassos i mantes a més de W.C, dutxes d’aigua calenta, etc. El servei de cuina li ofereix la comoditat de no haver de preocupar-se del menjar ni la beguda i la oportunitat de degustar les especialitats típiques d’un refugi d’alta muntanya. La nova remodelació del refugi ja és un fet que fa més confortable la vostra estància.

Contacte

Telèfon: +34 973 250 108 (Només en estiu) o +34 973 641 681
e-mail: info@refusonline.com
web: www.jmblanc.com

La Renclusa

Refugi d’alta muntanya (2.140 m) situat a la Vall de Benasc (Pirineu aragonès).

Serveis: Bany, aigüa calent, cal·lefacció, bar, servei dinar, mantes, taquilles, calçat de descans, infermeria i DESA. 92 places.

Serveis: 70 Places, WC i dutxa, mantes, telèfon privat, emissora de ràdio, servei de menjars i begudes, part hivernal annexa de vuit places.

Contacte

Telèfon/fax: +34 974 344 646
e-mail: refugiorenclusa@hotmail.com
web: www.alberguesyrefugios.com/larenclusa

Obert tot l’any

Refugi d’Ulldeter

El refugi d’Ulldeter (2.236 m) s’ubica al terme municipal de Setcases, a la província de Girona. El refugi es troba situat a la falda del Gra de Fajol, a prop del naixement del riu Ter.

El refugi d’Ulldeter està situat en un lloc privilegiat per afrontar l’ascenció de nombrosos pics i muntanyes.

Serveis: 51 places, Mantes i coixins. És necesari portar sac de dormir o llençols. Labavos. Dutxa d’aigua calenta. Espardenyes. Estufa de llenya. Jocs de taula. Servei de bar. Esmorzar. Menús de migdia. Sopar. Pícnic i entrepans. La gent que porta el seu fogonet, té la possibilitat d’utilitzar-lo a sobre les taules de la galeria. No tenim servei d’escombraries.

Contacte

Telèfon: Guillem Fernández +34 619 514 159 o +34 972 192 004
e-mail: reserves@ulldeter.net
web: ulldeter.es

Xalet La Molina

Tancat, en estudi per a la seva rehabilitació

Inaugurat el 1925, va ser el primer edifici modern edificat a la Molina, destinat als esports d'hivern. Durant la seva existència ha estat remodelat i ampliat diverses vegades, convertint-se en la base del desenvolupament de l'esquí a tot el Pirineu. Lamentablement unes obres en la construcció d'uns habitatges propers varen afectar l'estructura de l'edifici, havent-se de tancar per seguretat.

Aquí podeu veure el documental "Pioners a la Molina"
xalet la molina
Fes-te soci!
X