Viatges i trekkings - Centre Excursionista de Catalunya

Viatges i trekkings CEC

Si tens cap dubte o vols que et preparem un viatge a mida, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

PROPERS VIATGES

ALTA MUNTANYA I ASCENSIONS

Ascensió hivernal al Toubkal

Places disponibles

El Jbel Toubkal és una muntanya ubicada a la serralada de l’Atlas (Marroc). Amb els seus 4167m d’altitud, posseïx l’honor de ser la muntanya més alta del nord d’Àfrica i la seva proximitat amb Marràqueix, la converteix en un destí ideal per pujar un quatre mil. És un lloc ideal per la pràctica de l’esquí de travessia i el senderisme.

Del 29/04 al 06/05 de 2019

mont blanc

Ascensions al Mont Blanc

Places disponibles

Ascensió guiada al cim més alt de l’Europa política, el Mont Blanc (4810 m.)
Està situada a cavall entre Itàlia i França, i rodejada d’immensos glaciars i agulles de granit. Un paisatge únic!

8 al 14 de juliol
22 al 28 de juliol
12 al 18 d’agost
26 d’agost a 1 de setembre

Ascensió a l’Alpamayo

Aquesta ascensió ens portarà a conquistar el cim del qual és considerada, la muntanya més maca del planeta: l’Alpamayo, situat al mig de l’impressionant escenari natural de la serralada Blanca

Agost 2019

Ascensió a l’Aconcagua

Amb els seus 6.962 metres, l’Aconcagua, és la muntanya més alta del continent americà. La ruta més habitual presenta poques dificultats tècniques però requereix un nivell excel·lent de condició física.

Desembre 2019

CULTURA I NATURA

L’Aragó, terra d’història, muntanya i tradició.

Places disponibles. Paga i senyal abans del 30 d’abril. 

L’actual ciutat d’Osca, considerada la porta dels Pirineus, antigament coneguda amb el nom de Bolskan, ens ofereix un entorn idíl·lic ple de cultura i tradició, on es conserven vestigis amb més de 2.000 anys d’història. Els llindars pirenaics, amb les seves respectives succecions culturals (iber, romana, visigoda, musulmana…), permeten contemplar el pas dels anys i la seva evolució.

13 al 16 de juny 2019

La Borgonya: ruta del Cluny i el Císter

Places disponibles

La Borgonya gaudeix d’un ric i variat patrimoni que va des de la Gàl·lia ancestral fins a les esglésies romàniques, des dels tresors artístics de les seves ciutats fins a l’esplendor dels seus castells, on la presència del Monaquisme cristià fou decisiva en la història d’Europa ja que fou el lloc de naixement de Cluny i Cîteaux, sense oblidar-nos de la famosa Basílica de Vezelay, punt de sortida del Camí Xacobeu francès. Tot això, juntament amb altres llegats de caire cultural i gastronòmic fan que la Borgonya esdevingui una terra de gran prestigi.

22 al 27 de juliol 2019

Història de Bòsnia i els Balcans

Aquest viatge està pensat amb l’objectiu d’intentar entendre què és el que va passar durant el
conflicte a l’antiga ex-Iugoslàvia d’es d’un punt de vista sociocultural, visitant Croàcia i Bòsnia i
Hercegovina. Visitarem dues de les ciutats més importants de Croàcia, Split i Dubrovnic, mentre
que al país veí, Bòsnia i Hercegovina, ens endinsarem més, visitant grans ciutats com Sarajevo o
Mostar, però també petites viles com Ljubinje, Blagaj o Srebrenica entre d’altres.

Juny 2019

Etiòpia, Bressol de l’home

El preciós entorn natural del nord d’Etiòpia, amb les seves impressionants cadenes muntanyoses, ens ofereix una oportunitat única d’endinsar-nos a un dels paisatges més majestuosos del continent africà

Setembre 2019

L’Alpúlia, el taló d’Itàlia

Places disponibles

La gran desconeguda del sud entre el mar jònic i el mar adriàtic, patrimoni de la humanitat.
Coneguda també com “La Puglia”, aquesta regió és un terra plural, un lloc que guarda diferents ànimes, entre natura, història, tradició, sabor i espiritualitat.

Del 04 al 08 de maig de 2019

ESQUÍ DE MUNTAYA

Carros de Foc

Places disponibles

El Pallars, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran són les comarques que guarden una de les zones més boniques del Pirineu que conformen el Parc Nacional d’Aigües Tortes i l’Estany de Sant Maurici. La ruta es desenvolupa per camins d’alta muntanya, és a dir amb abundància de pedres i blocs de granit, l’itinerari està marcat, però és necessari prestar atenció i saber seguir les marques dels camins.

Abril 2019

Tour d’Esquí als Fiords de Noruega

En breu + informació.

Abril 2019

TREKKINGS I EXPEDICIONS

Islàndia profunda

Islàndia Profunda

Descobrim l’interior de Islàndia amb un trekking de 5 dies de durada a la regió del Landmanalaugar, acompanyants amb un guia del CEC. Visitem els punts més emblemàtics del cercle daurat.

Estiu 2019

Grutes i Cims Eslovens

En breu + informació

Juny 2019

Trekking d’Alçada al Massís del Huayhuash

Places disponibles

El punt més elevat de Huayhuash és el Yerupajá (6.634 m), la segona muntanya més alta del Perú. Però en aquesta serralada també hi podem trobar el Siula Grande (6.344 m), la muntanya de l’èpica expedició de Joe Simpson i Simon Yates, els primers homes que escalaren i n’assoliren el cim, però amb un descens desastrós, una història plasmada posteriorment en un llibre i una pel•lícula Touching the void (Tocant el buit).

Del 8 al 27 de Juliol 2019

Trekking dels 3 països

La ruta és una de les poques excursions de senderisme que et permet visitar tres països en menys d’una setmana. Iniciant la ruta des de Finlàndia, ens dirigirem a Noruega i Suècia, on ens allotjarem a increïbles muntanyes.

Setembre 2019

Trekking al Nepal

Descobreix el país dels Himalàies, un dels gran portals d’entrada més tradicionals per explorar una de les serralades més famoses del món. Camina per les valls i muntanyes més espectaculars, on la història del muntanyisme ha gravat moments inolbidables.

Octubre – Novembre 2019 

Sahro, terra de nòmades

Les muntanyes del Saghro situades a l’Anti-Atles Marroquí, sens dubte són un entorn idíl·lic allunyat de les rutes tradicionals. Ens acompanyen guies, mules i cuiners per a donar-nos el millor servei.

Octubre 2019 

Expedició nòrdica per cap d’any

En breu + informació

Desembre – Gener 2019

Kilimajaro, el sostre d’Àfrica

El Kilimanjaro, el volcà de triple cimera situat al nord-est de la República de Tanzània, molt a prop de la frontera de Kènia, a uns 300 km al sud de l’equador. És el pic més alt del continent africà i per tant forma part del grup conegut com les 7 cimeres.

En breu + informació

Estiu 2019

Tour del Mont Blanc

Places disponibles

Un dels trescs més impressionants que es poden fer a Europa i sens dubte el més conegut dels Alps. En aquest tresc voltejarem tot el massís del Mont Blanc, la muntanya més alta dels Alps. Podrem gaudir de vistes impressionants sobre les múltiples glaceres disseminades per tot el massís.

04/08 de 2019

VAL PER FER UN REGAL

Sorprèn a aquelles persones que t’estimes amb una viatge inoblidable!

Fes-te soci!
X