Exposicions culturals al CEC - Centre Excursionista de Catalunya

Exposicions culturals a la seu social del CEC

 


El Centre Excursionista de Catalunya presenta exposicions culturals de manera regular a la seva seu social

 


Exposicions actuals


Arxiu L.L geminada, de Pere Llobera - Festival Panoràmic

Del 19 d’octubre al 24 de novembre de 2023

El festival Panoràmic Granollers presenta al Centre l’exposició "Arxiu L.L Geminada", de Pere Llobera, comissariada per Mercè Alsina. En la seva intervenció a l’Arxiu Fotogràfic del CEC Pere Llobera proposa incorporar-hi materials nous, una nova categoria sincrètica a través de la qual expressar la intenció de transformar la realitat cap a un model diferent de l’hegemònic. Hi podran fer donacions artistes acreditats a Catalunya.

Visita guiada: 12 de novembre a les 11:30 h.

Desaparecidas, de Mayra Martell - Festival LOOP

Del 14 al 24 de novembre de 2023

Durant més de 17 anys, Mayra Martell ha generat diversos documents visuals a la seva ciutat natal, una de les fronteres més violentes del món, la qual ha estat focus d’atenció pels nombrosos casos de feminicidi que hi ha hagut des de la dècada dels 90. Martell està treballant en la producció del llibre que recull tots els casos, fins i tot, aquells que la policia no ha volgut documentar. Aquests casos no consten enlloc, l’únic espai de memòria d’aquestes desaparegudes serà aquesta publicació.
 

Exposicions passades i itinerants


Armand Ballart. Una vida de ressenyes d’escalada 1977-2022

L’any 81 comença a dibuixar per la revista Muntanya (C.E.C.), elaborant les ressenyes d’escalada i els mapes corresponents de molts articles. Al poc apareix Extrem, una nova publicació catalana per difondre uns dibuixos cada cop més sumptuosos, en una etapa especialment fructuosa d’obertures arreu. La qualitat dels seus treballs, farà que en poc temps l’Armand sigui tot un professional de les ressenyes, publicant en totes les revistes especialitzades d’escalada del país. Des de llavors, els seus dibuixos han il·lustrat centenars d’exemplars, moltes guies d’escalada i, fins i tot, s’han imprès en publicacions arreu del món.

Més informació

Cèsar August Torras i Ferreri (1852-1923)

En commemoració del centenari de la mort de Cèsar August Torras i Ferreri (1852-1923), el Centre Excursionista de Catalunya ha organitzat una exposició a la seva seu social (carrer Paradís, 10 de Barcelona) amb un recull de fotografies fetes per aquest pioner i promotor de l’excursionisme a casa nostra. Cèsar August Torras va ser també president del CEC durant dos períodes diferents.

Més informació


 
Fes-te soci!
X