AquaCEC 2022 - Centre Excursionista de Catalunya

3a AquaCEC 2022

 

AQUACEC · 18 DE SETEMBRE


Gran trobada de marxa aquàtica el proper 18 de setembre a la platja de Castelldefels, emmarcada dins el Circuit Català de Marxa Aquàtica, un esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se, perfeccionar o competir la tècnica d’aquesta modalitat esportiva.

Organitzem un circuit no competitiu i popular, així com dues modalitats competitives: la 1a copa catalana i el 3a campionat de Catalunya

LA MARXA AQUÀTICA


És un esport que consisteix en caminar en grup (en fila) o de forma individual per zones poc profundes del litoral, amb l’aigua aproximadament entre el diafragma i la cintura.

L’impuls s’aconsegueix combinant la força del tren inferior que es reforça amb la del tren superior amb l’ús de les mans o un rem/pala.

Aquest esport innovador representa una activitat molt completa físicament i amb nombrosos avantatges per a la salut: millora la resistència muscular i cardiovascular, afavoreix la circulació sanguínia, la circulació limfàtica i l’eliminació de toxines, permet treballar l’equilibri i la coordinació de moviments i millora la força de braços.

Inscripcions


miniatura aquacec1


AquaCEC - Circuit popular

Marxa amb instructors/es per iniciar-se o perfeccionar la tècnica


miniatura aquacec2


1a Copa Catalana i 3r Campionat de Catalunya

1a Copa Catalana i 3r Campionat de Catalunya de marxa aquàtica


INFORMACIÓ IMPORTANT


L'activitat no competitiva serà conduïda i portada a terme per part d'instructors/es i monitors/es.

Per tal de poder participar en les modalitats competitives cal estar federat.


Sostenibilitat: esport sense residus


Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada de la NordiCEC.

És molt important, doncs, que el dia de l’activitat portis un got reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. I si no en portes, podràs comprar el teu VasCEC reutilitzable. Entre tots i totes, fem l'esport més sostenible!

Fes-te soci!
X