AquaCEC 2022 - Centre Excursionista de Catalunya

3a AquaCEC 2022

 

AQUACEC · 18 DE SETEMBRE


Gran trobada de marxa aquàtica el proper 18 de setembre a la platja de Castelldefels, emmarcada dins el Circuit Català de Marxa Aquàtica, un esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se, perfeccionar o competir la tècnica d’aquesta modalitat esportiva.

Organitzem un circuit no competitiu i popular, així com dues modalitats competitives: la 1a copa catalana i el 3a campionat de Catalunya

LA MARXA AQUÀTICA


És un esport que consisteix en caminar en grup (en fila) o de forma individual per zones poc profundes del litoral, amb l’aigua aproximadament entre el diafragma i la cintura.

L’impuls s’aconsegueix combinant la força del tren inferior que es reforça amb la del tren superior amb l’ús de les mans o un rem/pala.

Aquest esport innovador representa una activitat molt completa físicament i amb nombrosos avantatges per a la salut: millora la resistència muscular i cardiovascular, afavoreix la circulació sanguínia, la circulació limfàtica i l’eliminació de toxines, permet treballar l’equilibri i la coordinació de moviments i millora la força de braços.

Inscripcions


miniatura aquacec1


AquaCEC - Circuit popular

Marxa amb instructors/es per iniciar-se o perfeccionar la tècnica


miniatura aquacec2


1a Copa Catalana

1a Copa Catalana de Marxa Aquàtica 2022


miniatura aquacec3


3r Campionat de Catalunya

3r Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica


INFORMACIÓ IMPORTANT


L'activitat no competitiva serà conduïda i portada a terme per part d'instructors/es i monitors/es.

Per tal de poder participar en les modalitats competitives cal estar federat.


Sostenibilitat: esport sense residus


Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada de la NordiCEC.

És molt important, doncs, que el dia de l’activitat portis un got reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. I si no en portes, podràs comprar el teu VasCEC reutilitzable. Entre tots i totes, fem l'esport més sostenible!

Fes-te soci!
X