AquaCEC 2024 - Centre Excursionista de Catalunya

5a AquaCEC 2024

 

AQUACEC · 21 DE SETEMBRE


Gran trobada de marxa aquàtica el proper 21 de setembre a la platja de Castelldefels, organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels, per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se, perfeccionar o competir la tècnica d’aquesta modalitat esportiva.

Organitzem un circuit no competitiu i popular, així com una modalitat competitiva: la 3a Copa Catalana

LA MARXA AQUÀTICA


És un esport que consisteix en caminar en grup (en fila) o de forma individual per zones poc profundes del litoral, amb l’aigua aproximadament entre el diafragma i la cintura.

L’impuls s’aconsegueix combinant la força del tren inferior que es reforça amb la del tren superior amb l’ús de les mans o un rem/pala.

Aquest esport innovador representa una activitat molt completa físicament i amb nombrosos avantatges per a la salut: millora la resistència muscular i cardiovascular, afavoreix la circulació sanguínia, la circulació limfàtica i l’eliminació de toxines, permet treballar l’equilibri i la coordinació de moviments i millora la força de braços.

Inscripcions


miniatura aquacec1


AquaCEC - Circuit popular

Marxa amb instructors/es per iniciar-se o perfeccionar la tècnica


miniatura aquacec1


3a Copa Catalana

3a Copa CatalanaINFORMACIÓ IMPORTANT


L'activitat no competitiva serà conduïda i portada a terme per part d'instructors/es i monitors/es.

Per tal de poder participar en les modalitats competitives cal estar federat/da.


Sostenibilitat: esport sense residus


Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada de la NordiCEC.

És molt important, doncs, que el dia de l’activitat portis un got reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. I si no en portes, podràs comprar el teu VasCEC reutilitzable. Entre tots i totes, fem l'esport més sostenible!

Amb la col·laboració de:

logo-FEEC-sigles-web
Ajuntament de castelldefels

Fes-te soci!
X