Uneix-te a nosaltres per a presenciar i fotografiar aquest eclipsi parcial de Lluna en una activitat inoblidable! Et convidem a ser testimoni d’un dels fenòmens astronòmics més captivadors mentre gaudeixes d’una experiència única al costat d’un expert d’AstroXperiences.
Durant aquest esdeveniment especial, tindràs l’oportunitat d’observar com l’ombra de la Terra cobreix parcialment a la Lluna, creant un impressionant contrast entre la llum i la foscor. Per això estarà a la teva disposició un potent telescopi amb el qual podràs observar el nostre satèl·lit amb tota mena de detalls.
Aprendràs com es produeix aquest fenòmen i per què és tan especial. A més, et proporcionarem consells pràctics sobre com fotografiar l’eclipsi per a capturar imatges impressionants.
No importa si ets un principiant o un aficionat experimentat en la fotografia i l’astronomia, aquesta activitat està oberta a tothom. Porta la teva càmera, binocles o telescopi i uneix-te amb nosaltres per a presenciar el fascinant eclipsi parcial de Lluna!
No perdis l’oportunitat de ser part d’aquest esdeveniment celestial i capturar imatges impressionants. Inscriu-te ara i prepara’t per a una experiència astronòmica inoblidable!
Hora: A les 20 h, preparació de l’observació de l’eclipsi. A partir de las 21:35 h, observació de l’eclipsi fins les 22:53.
Ubicació: Montseny. La localització exacta es compartirà als inscrits mitjançant correu electrònic.
El preu inclou:
El preu no inclou:
Juan Carlos Casado
Col·laborador de l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC). Ha codirigit el projecte GALACTICA, la major gigapan del món de la Via Làctia obtinguda amb mitjans convencionals, amb el suport tecnològic de l’IAC i finançat per la FECyT. Col·laborador del grup d’expedicions científiques SHELIOS. Ha realitzat més de 40 expedicions per tot el món per a captar cels i fenòmens únics. Ha observat més de 50 eclipsis, entre ells 18 eclipsis totals de Sol, des de llocs tan extrems com l’Antàrtida o Kènia. 59 de les seves imatges han estat triades per NASA com Imatge Astronòmica del Dia (APOD). Ùnic membre espanyol del projecte TWAN (reconegut per l’UNESCO), que agrupa als millors astrofotògrafs del món de starscapes. Les seves imatges han estan publicades per entitats, planetaris i mitjans de tot el món com l’ BBC, NBC, National Geographic, Museu d’Història Natural de Nova York, Observatori de Paris, etc.