Col·labora - Centre Excursionista de Catalunya

Com col·laborar?


Fes-te soci protector
Al CEC ens proposem reptes molt ambiciosos per tal de continuar creixent com a entitat en tots els àmbits. Això només és possible amb l’ajuda de tots i cadascun dels socis.

La figura del Soci Protector ajuda al sosteniment de l’activitat de l’associació mitjançant una quota anual de 213 €. En el cas dels socis i sòcies sèniors, per exemple, representa una aportació addicional de 60 € a la quota d'enguany.

El Soci Protector gaudeix d’un seguit d’avantatges:

 • Sortides exclusives per als Socis Protectors.
 • Visites culturals, com ara a exposicions, amb el seu comissari.
 • En agraïment el teu nom sortirà publicat al Butlletí de l’entitat.
 • Obsequi de fidelitat a l’entitat.
 • Trobada anual amb el President i membres de la Junta per valorar l'entitat i conèixer l'opinió personal del soci protector.
Per fer-te Soci Protector només cal que omplis el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies a la condició d’entitat d’utilitat pública i d'entitat pel foment de la llengua catalana, les quotes i les donacions realitzades al CEC es poden desgravar a l’hora de fer la declaració de la renda o en l’impost de societats.

Vull col·laborarINFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA Finalitats: Respondre les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i restants drets a protecciodades@cec.cat. Informació Addicional: Veure Política de Privacitat.

Fes un donatiu

Si ho desitges, pots fer un donatiu que destinarem a algun dels projectes estratègics que actualment tenim en marxa:

 • Equipaments.
 • Refugis.
 • Informatització.
 • Voluntariat.
 • Infants i jovent.
 • Escola de Muntanya.
Pots consultar tota la informació relativa als projectes estratègics del Centre aquí.

Gràcies a la condició d’entitat d’utilitat pública i d'entitat pel foment de la llengua catalana, les quotes i les donacions realitzades al CEC es poden desgravar a l’hora de fer la declaració de la renda o en l’impost de societats. Te les expliquem a continuació.
Avantatges fiscals

BENEFACTORS - Persones físiques

Diners - Deducció en la quota de l'IRPF*
Els percentatges de deducció corresponen a la suma del 75%, 30% o 35% respectivament per la condició d'entitat d’utilitat pública, més el 15% del tram autonòmic relatiu al foment de la llengua catalana, que s'aplica a la meitat de la donació (7,5% sobre el total) i l'augment del 5% arrel del Reial Decret-Llei 17/2020, pel qual s’aproven mesures de suport al sector cultural i de caràcter tributari per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-2019.

* Límit de la deducció en l’IRPF: 10% de la base liquidable.
** A partir del 3r any consecutiu.

EMPRESES - Persones jurídiques

Diners - Deducció en l'Impost de Societats (IS)*

* Límit de la deducció en l’IS: 10% de la base imposable.
** A partir del 3r any consecutiu.
Fes-te soci!
X