Esquí de Muntanya - Centre Excursionista de Catalunya

Esquí de Muntanya

Si tens cap dubte o vols que et preparem un viatge a mida, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

PROPERS VIATGES

ESQUÍ DE MUNTANYA

ruta silvretta

Ruta Silvretta al Tirol Austríac

Ruta ideal per a una primera visita als Alps amb esquis de muntanya. Aquesta gran clàssica recorre el massís de la Silvretta en el Tirol Austríac. Els recorreguts diaris de refugi a refugi són poc exigents, sense grans glaceres i amb pendents molt suaus, fet que la converteix en una ruta molt bona com a primera visita als Alps. A part cal sumar-hi la comoditat dels refugis. Tots els dies hi ha possibilitats d’ascendir cims de més de 3000m per donar un al·licient més a aquesta ruta.

Març 2019

Ruta Chamonix zermatt

El Massís del Mont Blanc pertany a la gran serralada dels Alps i s’aixeca entre les poblacions de Chamonix i Courmayeur. Aquest massís ha estat i segueix sent el punt neuràlgic de l’alpinisme mundial i ofereix un gran nombre d’ascensions i activitats de tots els nivells. El fet de disposar de nombrosos telefèrics fa que aquesta zona sigui ideal per fer activitats de dia en alçada permetent canviar de paisatge gairebé de forma diària.

Març 2019

Carros de Foc

Places disponibles

El Pallars, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran són les comarques que guarden una de les zones més boniques del Pirineu que conformen el Parc Nacional d’Aigües Tortes i l’Estany de Sant Maurici. La ruta es desenvolupa per camins d’alta muntanya, és a dir amb abundància de pedres i blocs de granit, l’itinerari està marcat, però és necessari prestar atenció i saber seguir les marques dels camins.

Abril 2019

Tour d’Esquí als Fiords de Noruega

En breu + informació.

Abril 2019

VAL PER FER UN REGAL

Sorprèn a aquelles persones que t’estimes amb una viatge inoblidable!

Fes-te soci!
X