Festa de la neu - Centre Excursionista de Catalunya

FESTA DE LA NEU


Vall d'Aran · 28-29 de febrer i 1 de març

La Festa de la Neu és una gran trobada organitzada pel CEC per a tots els amants dels esports d’hivern i de la neu. Serà una jornada lúdica, formativa i esportiva oberta a tothom, amb activitats per a tots les edats i nivells: raquetes, esquí nòrdic, esquí de muntanya, esquí alpí, cursos, activitats infantils, etc.

Entre les activitats destacades hi haurà el 62è Ral·li d'Esquí de Muntanya del CEC, la 2a Marxa Popular d'Esquí de Muntanya dels Pirineus i la raquetada a Mont-Romies puntuable per al Circuit Català de Raquetes de Neu.

La Festa de la Neu tindrà lloc del 28 de febrer a l'1 de març de 2020 a Salardú (pla de Beret, Bagergue i Baqueira segons les activitats), i comptarà amb transport, allotjament i manutenció amb servei de cuina professional per facilitar la participació de tothom. També hi haurà descomptes exclusius en els forfaits de Baqueira Beret per a infants i adults. Els menors entre 3-5 anys i els adults de 70 anys o més podran adquirir el forfait a 5€ directament a les taquilles de Baqueira.
*Per a inscriure's a les activitats cal haver adquirit prèviament un pack d'allotjament i manutenció. Excepcions: 62è Ral·li d'Esquí de Muntanya i la 2a Marxa Popular d'Esquí de Muntanya dels Pirineus, a les quals és possible inscriure's sense adquirir cap pack de la Festa de la Neu.

INSCRIPCIONS · FES LA TEVA RESERVA ARA PER 30€

Hem preparat diversos paquets de transport, allotjament i manutenció perquè puguis triar el que s'adapti a tu. Per venir a gaudir de la festa, has de seguir aquests dos passos*:
baner baqueira3


Programa


A continuació pots triar les activitats que voldràs fer i inscriure-t'hi. Recorda que cal fer una inscripció per participant.
El CEC es reserva la potestat de modificar o cancel·lar les activitats per incidències o causes alienes a l’organització.
Col·labora:
69239120_406277483616235_6591823051787075584_n
Fes-te soci!
X