Grup de Muntanya 4 Columnes - Centre Excursionista de Catalunya

Grup de Muntanya 4 Columnes

El Grup Quatre Columnes és una porta d’entrada al món de la muntanya i una formació per infants i jovent. És un projecte lineal que té com a objectiu acabar formant als participants per tal que siguin autònoms en diferents terrenys i hagin adquirit els coneixements necessaris.

Organitzat per voluntaris provinents del món del lleure educatiu i de la muntanya i professionals del CEC: excursions, orientació, vies ferrades, raquetes de neu, espeleologia, taller de natura, jocs…

Per tal de millorar la convivència i donar sentit a les diferents dinàmiques, tallers i activitats el GM4C es divideix en tres grups segons les edats (amb un màxim de 12/16 participants per grup). Aquestes divisions, es fan per tal de poder treure el màxim profit de les activitats, ajudar a la dinàmica dels grups i facilitar l’adaptació als diferents nivells.

El grup de Petits (dels 6 als 9 anys) i el grup Mitjans (dels 10 als 13 anys), sempre comparteixen trajecte, espai i localització però les activitats que realitzen no sempre seran plegats.

En el cas del grup de Grans (dels 14 als 17 anys) l’organització, localitzacions i activitats no sempre són les mateixes dels altres grups.

GM4C_21

FES-TE MEMBRE DEL GM4C!

La subscripció mensual et permet venir a totes les excursions programades sense cost addicional.

A través del següent formulari podreu triar el grup d’edat del menor, les quotes i els pagaments:

Vols més informació?

CONTACTA’NS!

Gerard Acosta – Responsable d’Infants i jovent (619 46 95 18)

Anna Codorniu – Coordinadora del GM4C (696 82 40 71)

Email: activitatsij@cec.cat

APUNTA’T A LES EXCURSIONS PUNTUALS!

I si encara no ens coneixes… vine a provar excursions puntuals! (però recorda que totes les excursions són incloses amb la subscripció mensual!)

Fes-te soci!
X