Grup de Muntanya 4 Columnes - Centre Excursionista de Catalunya

Grup de Muntanya 4 Columnes

INSCRIPCIONS OBERTES!!

El Grup de muntanya 4 Columnes és una porta d’entrada al món de la muntanya per infants i jovent. Organitzat per voluntaris i voluntàries provinents del món del lleure educatiu i de la muntanya i professionals del CEC.

Excursions, orientació, vies ferrades, raquetes de neu, espeleologia, taller de natura, jocs… No t’ho perdis!


INFORMACIÓ PRÀCTICA:
GRUPS D’EDAT
 • El grup de Petits (dels 6 als 9 anys) i el grup Mitjans (dels 10 als 13 anys).

Les sortides permetran familiaritzar-se amb els diferents aspectes que cal conèixer per a fer activitat al medi natural, despertar la inquietud per a la natura en tots els seus àmbits i posar en relleu la importància de la preservació i cura del nostre planeta.

En aquestes edats, l’autonomia, la convivència i la socialització prenen també molta importància en la dinàmica del grup.

 • El grup de Jovent (dels 14 als 18 anys).

El grup autogestionarà l’organització, localitzacions i activitats de les sortides i participarà del disseny junt amb l’equip de tècnics del CEC per tal de descobrir diferents zones del territori i practicar diferents disciplines dels esports de muntanya.

CALENDARI DE SORTIDES
LES SORTIDES

Es realitzaran 2 dies de GM4C cada mes, una sortida de proximitat i una sortida de territori!

Quan hi hagi una sortida de cap de setmana amb pernocta (per tant els 2 dies són consecutius) només hi haurà aquesta sortida.

El grup de joves, només realitza sortides de territori i sortides amb pernocta!

 

Sortides de proximitat:

Són les sortides més properes a la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana, normalment tenen un horari més reduït i cap a les 14 hores tornem a estar al punt de trobada. Aprofitem per conèixer la natura que envolta la ciutat, i equipaments d’interès natural així com per a realitzar tallers relacionats amb els esports de muntanya i la natura.

 

Sortides de territori:

Les sortides de territori són de dia sencer, intentem quedar ben d’hora al matí per passar el màxim temps a la natura o la muntanya i realitzar diferents activitats. El mètode de transport, pot ser amb autocar, transport públic o a càrrec de les famílies, depenent de la  complexitat per arribar al lloc.

 

Sortides amb pernocta:

Un cop al trimestre, el GM4C marxem a passar una nit fora, en cases de colònies, refugis o, quan fa bon temps, d’acampada. Aquest tipus d’activitat les realitzem el GM4C al complet i el grup de grans també comparteix espai amb els infants. D’aquesta manera creem vincles i aprenem d’uns als altres. El mètode de transport, pot ser amb autocar, transport públic o a càrrec de les famílies, depenent de la complexitat per arribar al lloc.

INSCRIPCIONS
Com m’inscric?

Per inscriure’t hauràs de decidir quina modalitat prefereixes:

 

MODALITAT INTEGRAL: si vols fer la majoria de les sortides del calendari, aquesta és la teva. El pagament és mensual per domiciliació bancària i inclou totes les sortides del calendari.

 • Per escollir aquesta modalitat el o la participant ha de ser soci/a del CEC.
 • El preu de petits i mitjans és de 54,5€/mes, i el preu de jovent és de 44,5€/mes

MODALITAT PUNTUAL: si vols fer sortides de manera puntual, aquesta és la teva modalitat. El pagament de la sortida escollida es fa via telefònica o presencial a la àrea d’atenció al soci a la seu del CEC.

 • Per escollir aquesta modalitat el o la participant ha de ser soci/a del CEC però pot provar 2 sortides sense ser-ho.
 • El preu és:
  • Sortides de proximitat: 19,5€ (si no ets soci/a 22,5€)
  • Sortides de territori: 44,5€ (si no ets soci/a 52,5€)
  • Sortides amb pernocta: 72,5€ (si no ets soci/a 89,5€)

 

Ara que ja ho tens escollit et deixem el link per fer-ho:

 

Com rebré la informació detallada de cada sortida?

Un cop omplert el formulari d’inscripció, entraràs a un grup de WhatsApp de difusió on aproximadament 2 setmanes abans de cada sortida, l’equip de coordinació passa la informació detallada (lloc de quedada, mètode de transport, hora de quedada i recollida, material necessari…) alhora que avisa que les persones de modalitat puntual ja poden fer la compra de la sortida per reservar la plaça.

CAMPAMENTS GM4C

Com cada any, acabarem el curs amb un campament de muntanya i aquesta vegada ho farem al terreny LA FARGA- Queralbs.

Reserva’t les dates per tornar a compartir aquesta experiència: del diumenge 30 de juny al dissabte 6 de juliol del 2024!

Properes sortides

Fes-te soci!
X