Grup de Muntanya 4 Columnes - Centre Excursionista de Catalunya

Grup de Muntanya 4 Columnes

El Grup Quatre Columnes és una porta d’entrada al món de la muntanya i una formació per infants i jovent. És un projecte lineal que té com a objectiu acabar formant als participants per tal que siguin autònoms en diferents terrenys i hagin adquirit els coneixements necessaris.

Organitzat per voluntaris i voluntàries provinents del món del lleure educatiu i de la muntanya i professionals del CEC: excursions, orientació, vies ferrades, raquetes de neu, espeleologia, taller de natura, jocs…

Per tal de millorar la convivència i donar sentit a les diferents dinàmiques, tallers i activitats el GM4C es divideix en tres grups segons les edats (amb un màxim de 12/16 participants per grup). Aquestes divisions, es fan per tal de poder treure el màxim profit de les activitats, ajudar a la dinàmica dels grups i facilitar l’adaptació als diferents nivells.

El grup de Petits (dels 6 als 9 anys) i el grup Mitjans (dels 10 als 13 anys), sempre comparteixen trajecte, espai i localització però les activitats que realitzen no sempre seran plegats.

En el cas del grup de Jovent (dels 14 als 18 anys) el grup autogestionarà l’organització, localitzacions i activitats de les sortides i participarà del disseny junt amb l’equip de tècnics del CEC per tal de descobrir diferents zones del territori i practicar diferents disciplines dels esports de muntanya.

GM4C_21

APUNTA’T A LES EXCURSIONS PUNTUALS!

I si encara no ens coneixes… vine a provar excursions puntuals! (però recorda que totes les excursions són incloses amb la subscripció mensual!)

BEN AVIAT PODRÀS TROBAR TOTA LA PROGRAMACIÓ DE SORTIDES!

Fes-te soci!
X