Casal de Collserola del CEC - Centre Excursionista de Catalunya

Casal de Collserola del CEC 2022

Descobrim Collserola, gaudim de la natura!

Busqueu un casal de natura i muntanya proper a la ciutat? US ESPEREM!

Durant el mes de juliol organitzem el Casal de Collserola del CEC a l’Alberg Inout com a camp base i instal·lació per tal de descobrir i conèixer el Parc Natural de Collserola.

Cada setmana durem a terme diferents activitats relacionades amb la natura, els esports de muntanya i el lleure per tal de gaudir del pulmó verd la ciutat. Les instal·lacions compten amb piscina, menjador, espais polivalents… però l’objectiu és passar el màxim de temps a l’aire lliure!

Des del 1876 el Centre Excursionista de Catalunya segueix els seus objectius de formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, i en especial als infants i jovent. Amb el principal objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya.

El Casal de Collserola ens permet obrir les portes del món de l’excursionisme, la natura i el medi ambient als més menuts i propers a la ciutat de Barcelona i Sant Cugat. A través del joc durem a terme un casal en el qual descobrirem la natura més propera i ens iniciarem al món de l’excursionisme!

Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!

 

DIRIGIT A: infants entre 3 i 12 anys (ets més gran? Fes un cop d’ull a les propostes de travesses i activitats per a infants i jovent!)

LOCALITZACIÓ: Alberg INOUT (a 5 minuts a peu de l’estació dels FGC, Baixador de Vallvidrera). Així podem gaudir d’un entorn inigualable al bell mig del Parc Natural amb totes les comoditats que ens ofereixen els equipaments i serveis de l’alberg.

*Servei de desplaçament (opcional): pl. Catalunya (BCN) – Baixador de Vallvidrera – pl. Catalunya (BCN)

 

DATES: del 27 de juny al 29 de juliol. Teniu la possibilitat de participar a 5 torns d’una setmana cada un.

 

HORARIS I PREUS:

 • CASAL MATÍ (de 09 a 13:30 h): 78,5 €/torn
 • CASAL TOT EL DIA (DE 9 a 17:00 h): 152,5 €/torn (servei menjador inclòs)
  • Punt de trobada sortida i recollida: a l’esplanada del costat de la parada dels FGC Baixador de Vallvidrera.
  • Hora de trobada matí i recollida tarda: 09:00h/17:00h
 • DESPLAÇAMENT OPCIONAL amb FGC i monitor/a acompanyant (plaça Catalunya o Gal·la Placídia – Baixador de Vallvidrera – plaça Catalunya o Gal·la Placídia): *16 €/torn
  • Aquesta opció només es pot escollir pels participants del casal que fan dia sencer.
  • Hora de sortida matí i recollida tarda: 08:15/17:30 h Plaça Catalunya o 8:30/17:15 h Gal·la Placídia
 • Punt de trobada sortida i recollida: davant del Zurich de plaça Catalunya,https://goo.gl/maps/rTNL2rfVtUR2 o al costat de les taules de Ping-Pong de Gal·la Placídia  https://goo.gl/maps/q2ioc18JxABu1xQo7

*El preu del bitllet no està inclòs.

 

DESCOMPTES (acumulables fins assolir un màxim del 10% per participant i torn):

 • Família nombrosa o monoparental (Presentar sol·licitud i copia del carnet): – 5%.
 • Germans/es inscrits/es a l’activitat (a partir del tercer germà): 5%.
 • Discapacitat reconeguda d’un 33% o més (Presentar sol·licitud i copia del carnet): -5%
 • Tutors aturats (Presentar documentació): -5%
 • 3 torns o més: descompte del 5%.

 

ACTIVITATS: jocs cooperatius i tradicionals, piscina, tallers de natura, “Com preparem una excursió?”, slackline, gimcanes, “Qui viu al bosc?”, excursions, cordes, nusos i polseres, “On som? On anem? Orientem-nos!”, educació ambiental… I MOLT MÉS!

 

INSCRIPCIONS I PAGAMENT: cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació. En el mateix formulari podreu adjuntar tota la documentació necessària i fer el pagament.

1.-En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari. (No reemborsable).

2.-El cobrament restant: en funció de les opcions escollides i descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 6 de Juny.

3.-En el cas que rebem la inscripció passat el 6 de Juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el dilluns posterior a la inscripció.

 

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a activitatsij@cec.cat o podeu contactar a través de telèfon  933 152 311.

L’horari d’atenció telefònica és:

de dilluns a dijous de 10:30 a 13h i de 17 a 21h

divendres de 10:30 a 13h

Fes-te soci!
X