Escola de trail del CEC - Centre Excursionista de Catalunya

Escola de trail del CEC

Vine a descobrir i tecnificar en la disciplina atlètica de les curses de muntanya!

Organitzats en grups per nivells i edats, des dels 5 fins als 17 anys, durant el curs escolar realitzem entrenaments setmanals a la muntanya de Collserola, el pulmó de Barcelona.

Descobrim la natura, fem esport a l’aire lliure i aprenem a moure’ns i orientar-nos en el medi natural. I, tot això, mentre convertim córrer en un joc!

El trail és una disciplina dels esports de muntanya que ens permet transmetre: valors, el respecte a la natura i el creixement personal de forma lúdica i saludable!

 

 

trail running

SESSIONS I GRUPS

L’escola de Trail del CEC, ofereix entrenaments per infants i joves de 5 a 17 anys cada dimarts i/o dijous de 17:30 a 19:00 h, organitzats en grups per nivells i edats. A continuació es mostra una proposta de divisió, tot i que la primera setmana, s’acabarà de definir el grup de cada participant segons altres conceptes com l’experiència prèvia en el Trail.

 • 5-7 anys
 • 8-11 anys
 • 12-14 anys
 • 15-17 anys

Durant l’any es proposaran algunes curses de Trail i es realitzarà un stage de dos o tres dies on s’aprofitarà per descobrir nous territoris de la forma que més ens agrada: jugant i corrent en plena natura!

ZONES D’ENTRENAMENT I PUNT DE TROBADA

La nostra zona d’entrenament principal és el Parc Natural de Collserola i el punt de trobada on iniciem les sessions és al parc de la Pinça, just al costat del CEM Mundet:

Des d’aquest punt realitzem les diferents activitats d’entrenament programades i descobrirem multitud de corriols i camins que ens endinsaran al Parc. La zona de Mundet és una de les portes d’entrada a la muntanya de Collserola, es troba just a sobre de la ronda de Dalt (sortida 4) i del transport públic: Metro (Línia 3) i autobús (línies 27, 60, 76, B19, V21 i V23 ).

MATERIAL NECESSARI

 • Roba transpirable, molt millor si és tècnica (de fibra sintètica)
 • Calçat esportiu de curses de muntanya amb bona adherència.
 • Botelleta d’aigua (si pot ser lleugera)
 • Frontal (època d’hivern)
 • Tallavent (època d’hivern)

PREUS

Per formar part de l’Escola de Trail del CEC cal que el o la participant sigui soci/a.

Encara no ets soci/a? Inscriu-te un mes de prova i coneixe’ns!

UN DIA A LA SETMANA (DIMARTS O DIJOUS)

 • Soci: 32€ /mes. No soci: 39,5€/mes (mes de prova)

DOS DIES A LA SETMANA (DIMARTS I DIJOUS)

 • Soci: 47€ /mes

MÉS INFORMACIÓ

Descarrega els documents de l’Escola de Trail per a obtenir els calendaris i informació encara més detallada de l’Escola.

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Anna Codorniu – Coordinadora de l’Escola de Trail (696 82 40 71)

Gerard Acosta – Responsable d’Infants i jovent (619 46 95 18)

Email: escoladetrail@cec.cat

Amb el suport de:

Fes-te soci!
X