Travessa a l'Alt Pirineu - Centre Excursionista de Catalunya

Travessa a l'Alt Pirineu

Muntanya, natura i aventura! Durant 7 dies descobrirem les muntanyes de l’Alt Pirineu al Pallars Sobirà!

Amb inici i final a la població de Llavorsí, del 17 al 23 de juliol acompanyeu-nos a gaudir d’una travessa d’alta muntanya a una de les zones més impressionants del Pirineu Català dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La travessa circular ens permetrà;  compartir, aprendre i gaudir de les amistats i aprenentatges en un entorn ideal.

Des del 1876 el Centre Excursionista de Catalunya segueix els seus objectius de formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, i en especial als infants i jovent. Amb el principal objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya, aquesta travessa és una activitat idònia per al Jovent ja iniciat en l’excursionisme i la muntanya que busca descobrir nous boscos, muntanyes, zones i fer amistats amb qui compartir inquietuds i interessos.

Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!

 

DIRIGIT A: noies i nois que tinguin entre 13 i 17 anys.

Ets més petit/a? Fes un cop d’ull a les propostes de travesses i activitats per a infants i jovent!

 

PUNT DE TROBADA: A la població de Llavorsí els dies 17 i 23 de juliol. L’horari i punt exacte seran determinats més endavant en la reunió informativa i via correu electrònic als inscrits.

 

RECORREGUT I PERNOCTES: Les pernoctes es realitzaran en format acampada tant en format lliure com en zones habilitades i càmpings. El format és d’autosuficiència. Els i les participants i guies duran el material a la motxilla i es podran aprovisionar en punts determinats.

Dia 1 (17/07): Trobada i primer dia de coneixença i preparació.

Dia 2 (18/07): Estaron – Cassibrós

Dia 3 (19/07): Cassibrós – Font de Castuix

Dia 4 (20/07): Font de Castuix – Estany d’Aixeus

Dia 5 (21/07): Estany d’Aixeus – Monteixo – Areu

Dia 6 (22/07): Areu – Bordes de Virós

Dia 7 (23/07): Bordes de Virós – Llavorsí

 

LOCALITZACIÓ: Parc Natural de l’Alt Pirineu

 

REUNIÓ PRÈVIA: La data de la trobada informativa serà anunciada a través del web i mail als inscrits.

 

DATES: del 17 al 23 de juliol

 

PREUS:

  • Socis: 448,55€ (FES-TE SOCI DES DE 30€/ANY I GAUDEIX DE TOTS ELS AVANTATGES!)
  • No socis: 560,50 €

Que inclou el preu?

  • Pernoctes i manutencions.
  • Assegurança.
  • Material comú de travessa: Tendes, fogonets…
  • Guies de muntanya titulats.
  • Activitats i formació d’Orientació.
  • Obsequi CEC 2022.

No inclou:

  • Dinar dia 17 i 23 de Juliol
  • Transport fins (Punt d’inici)

 

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT:

Cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació. En el mateix formulari podreu adjuntar tota la documentació necessària i fer el pagament.

1.-En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari. (No reemborsable).

2.-El cobrament restant: en funció de les opcions escollides i descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 4 de juliol.

3.-En el cas que rebem la inscripció passat el 4 de juliol es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior a la inscripció.

-Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la Covid-19.

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a activitatsij@cec.cat o podeu contactar a través de telèfon  933 152 311.

L’horari d’atenció telefònica és:

de dilluns a dijous de 10:30 a 13h i de 17 a 21h

divendres de 10:30 a 13h

Fes-te soci!
X