NordiCEC 2023 - Centre Excursionista de Catalunya
 

NORDICEC 2023


 

El proper 28 d'octubre torna la NordiCEC!Tornem a caminar amb doble ració de marxa nòrdica
.

D'una banda, tenim la caminada popular de marxa nòrdica: una caminada de 10 km pel Parc Natural de la Serra de Collserola.

I per l'altra banda, contarem amb un taller introductori amb esperit inclusiu, ja que neix, no només per gaudir d'aquesta disciplina, sinó també per fer esport amb una perspectiva social i integradora: combinant el taller amb la socialització amb persones amb diversitat que pertanyin a la Federació ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Tria quina activitat s'ajusta més als teus interessos i habilitats, si els 10 km de caminada o el taller d'iniciació, i apunta-t'hi!

 

Inscriu-t'hi!
Galeria d'imatges de la NordiCEC 2023


NordiCEC 2023

Pots veure totes les imatges aquí.
 

Beneficis de la marxa nòrdica


La marxa nòrdica està reconeguda com una de les activitats fisicopesportives més beneficioses per a la salut, activant quasi el 90% de la musculatura. Com? caminant i incorporant uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que conviden a caminar amb més velocitat. La tècnica és molt important, i per això és necessari aprendre amb un tècnic o instructor qualificat.

A la NORDICEC comptarem amb instructors titulats i l’equip organitzatiu del CEC per tal de profunditzar amb la tècnica d’aquesta disciplina, amb la preparació i recomanacions prèvies a l’inici de l’activitat, el seguiment durant la realització d’aquesta, i la cloenda corresponent a la finalització del recorregut. Camina amb nosaltres!

Sostenibilitat: esport sense residus


Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada de la NordiCEC.

És molt important, doncs, que el dia de l’activitat portis un got o altre recipient reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. Entre tots i totes, fem l'esport més sostenible!
 

Amb la col·laboració de:

Fes-te soci!
X