NordiCEC - Centre Excursionista de Catalunya
 

NORDICEC 2021


 

La primera edició de la NordiCEC va ser un èxit. I, encara que teniem moltíssimes ganes de repetir-la, la pandèmia ens va obligar a ajornar la segona edició. Però bones notícies: aquest 24 d'octubre tornem a caminar! A més, amb doble ració de marxa nòrdica.

D'una banda, tenim la caminada popular de marxa nòrdica, que repeteix el format del 2019: una caminada de 10 km pel Parc Natural de la Serra de Collserola (track de la ruta).

A més, com a novetat, pels que mai han provat la marxa nòrdica, se celebrarà un taller introductori amb esperit inclusiu, ja que neix, no només per gaudir d'aquesta disciplina, sinó també per fer esport amb una perspectiva social i integradora: combinant el taller amb la socialització amb persones amb diversitat que pertanyin a la Federació ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Tria quina activitat s'ajusta més als teus interessos i habilitats, si els 10 km de caminada o el taller d'iniciació, i apunta-t'hi!

 

Inscriu-t'hi!Galeria d'imatges NordiCEC 2019

NordiCEC
Pots veure totes les imatges de l'esdeveniment, del fotògraf Robert Ramos, aquí.
 

Beneficis de la marxa nòrdica

La marxa nòrdica està reconeguda com un dels esports més beneficiosos per a la salut, ja que la funció principal de l'organisme és caminar. Incorporem uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que conviden a caminar amb més velocitat, tot activant quasi el 90% de la musculatura. La tècnica és molt important, i per això és necessari aprendre amb un tècnic o instructor qualificat.

A la NORDICEC tindrem instructors titulats que ens acompanyaran durant tot el recorregut per ajudar-nos a millorar la tècnica de la marxa nòrdica. Camina amb nosaltres!

Protocols contra la COVID-19

L'edició d'enguany serà el diumenge 24 d'octubre, en un format adaptat a la situació de pandèmia. Un dels objectius del CEC és l'activitat física segura, i per això, volem garantir la seguretat de tots els i les participants en les nostres activitats. Pots consultar tots els protocols contra la COVID aquí.
Sostenibilitat: esport sense residus

Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada de la NordiCEC.

És molt important, doncs, que el dia de l’activitat portis un got reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. I si no en portes, podràs comprar el teu VasCEC reutilitzable en el moment de fer la inscripció. Entre tots i totes, fem l'esport més sostenible!
 

Amb la col·laboració de:

Fes-te soci!
X