Ruta per la Vall de Núria i Vallter 2021 - Centre Excursionista de Catalunya

Ruta per la Vall de Núria i Vallter 2021


Muntanya, natura, aventura i res més! Acompanya’ns a la travessa d’autosuficiència!

Des del 1876, el Centre Excursionista de Catalunya té com a objectiu formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, en especial als infants i jovent, sempre amb l’objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya. Aprofitant les vacances escolars d’estiu, us proposem descobrir a fons la vall de Núria i Vallter. 

La ruta per la vall de Núria i Vallter es caracteritza per dur a terme un seguit d’etapes amb les tendes d’acampada i queviures a l’esquena acampant en diferents zones i rebent avituallament a punts concrets del vehicle d’intendència del camp base que tindrem a Queralbs. Durant 7 dies, els participants aprendran de la mà dels guies de muntanya del CEC les diferents tècniques d’orientació i progressió així com el funcionament d’una travessa la preparació de les etapes i com dur a terme les pernoctes i intendència en aquest tipus d’activitats. Sempre, seguint la nostra filosofia: viure els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!

Inscripció tancada. Vols que t’avisem de les activitats del curs 2021/22? Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu quan tinguem noves dates!

Per a més informació:

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

Descripció


ADREÇAT A:

Aquesta proposta està pensada per a noies i nois que tinguin entre 13 i 16 anys.

Ets més petit/a? Fes un cop d’ull a les altres propostes de travesses i activitats estiuenques!

DIFICULTAT:

Baixa/Mitja.

PUNT DE TROBADA:

A l’estació del cremallera a Queralbs. En cas d’interès i possibilitat s’observarà la possibilitat de realitzar un punt de sortida des de Barcelona.

RECORREGUT I PERNOCTES:

Les pernoctes del primer i últim dia es realitzaran a la zona d’acampada de la Farga a Queralbs.

Les pernoctes dels dies de travessa es realitzaran en tendes d’acampada en diferents indrets del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

REUNIÓ PRÈVIA:

La data de la trobada informativa serà anunciada a través del web i correu als inscrits.

DATES I PREUS:

Del 4 de juliol al 11de Juliol

Preu: 455,5 €

Preu soci: 364,40 € (20% de descompte)

Què inclou el preu?

  • Tendes d’acampada, material i estris de cuina.
  • Alimentació.
  • Assegurança.
  • Guies de muntanya titulats.
  • Activitats i formació d’Orientació.
  • Obsequi CEC 2021.

No inclou:

  • Transport fins a Queralbs (Punt d’inici).

PAGAMENT:

En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari (no reemborsable).

El cobrament restant: en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 4 de juny.

En el cas que rebem la inscripció passat el 4 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

  • Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE!

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

 

** Aquesta activitat és segura, pots consultar tots els protocols contra la COVID aquí.

Fes-te soci!
X