Trekkings i Expedicions - Centre Excursionista de Catalunya

Trekkings i Expedicions

Si tens cap dubte o vols que et preparem un viatge a mida, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

PROPERS VIATGES

TREKKINGS I EXPEDICIONS

Islàndia profunda

Islàndia Profunda

Descobrim l’interior de Islàndia amb un trekking de 5 dies de durada a la regió del Landmanalaugar, acompanyants amb un guia del CEC. Visitem els punts més emblemàtics del cercle daurat.

27 de juliol al 4 agost 2019

Grutes i Cims Eslovens

En breu + informació

Juny 2019

Trekking d’Alçada al Massís del Huayhuash

Places disponibles

El punt més elevat de Huayhuash és el Yerupajá (6.634 m), la segona muntanya més alta del Perú. Però en aquesta serralada també hi podem trobar el Siula Grande (6.344 m), la muntanya de l’èpica expedició de Joe Simpson i Simon Yates, els primers homes que escalaren i n’assoliren el cim, però amb un descens desastrós, una història plasmada posteriorment en un llibre i una pel•lícula Touching the void (Tocant el buit).

Juliol 2019

Trekking dels 3 països

La ruta és una de les poques excursions de senderisme que et permet visitar tres països en menys d’una setmana. Iniciant la ruta des de Finlàndia, ens dirigirem a Noruega i Suècia, on ens allotjarem a increïbles muntanyes.

Setembre 2019

trekking nepal

Trekking al Nepal

Descobreix el país dels Himalàies, un dels gran portals d’entrada més tradicionals per explorar una de les serralades més famoses del món. Camina per les valls i muntanyes més espectaculars, on la història del muntanyisme ha gravat moments inolbidables.

Octubre – Novembre 2019 

Sahro, terra de nòmades

Les muntanyes del Saghro situades a l’Anti-Atles Marroquí, sens dubte són un entorn idíl·lic allunyat de les rutes tradicionals. Ens acompanyen guies, mules i cuiners per a donar-nos el millor servei.

Octubre 2019 

Expedició nòrdica per cap d’any

En breu + informació

Desembre – Gener 2019

Kilimajaro, el sostre d’Àfrica

El Kilimanjaro, el volcà de triple cimera situat al nord-est de la República de Tanzània, molt a prop de la frontera de Kènia, a uns 300 km al sud de l’equador. És el pic més alt del continent africà i per tant forma part del grup conegut com les 7 cimeres.

En breu + informació

Data a concretar

Tour del Mont Blanc

Places disponibles

Un dels trescs més impressionants que es poden fer a Europa i sens dubte el més conegut dels Alps. En aquest tresc voltejarem tot el massís del Mont Blanc, la muntanya més alta dels Alps. Podrem gaudir de vistes impressionants sobre les múltiples glaceres disseminades per tot el massís.

04/08 de 2019

aurores boreals

Expedició Nòrdica: Aurores Boreals

Gaudeix d’una experiència única als països nòrdics. Un viatge tècnicament suau que requereix unes condicions físiques mínimes o acceptables. Viu la màgia de Finlàndia, Suècia i Noruega en un mateix viatge.

Places disponibles

Març 2019

VAL PER FER UN REGAL

Sorprèn a aquelles persones que t’estimes amb una viatge inoblidable!

Fes-te soci!
X