Vols treballar amb nosaltres? - Centre Excursionista de Catalunya

Vols treballar amb nosaltres?

Centre Excursionista de CatalunyaDirector/a del Hostel de Salardú

Des del Centre Excursionista de Catalunya hem obert el procés per incorporar una persona al nostre equip professional per a un dels projectes emblemàtics de l’entitat: Director/a d'Hostel de Salardú

A continuació podràs trobar tota la informació i detalls. Si creus que pots estar-hi interessat i ser un bon candidat o candidata, ens pots fer enviar el teu currículum a rrhh@cec.cat fins al dia 5 de setembre.

Projecte Salardú, hostel de Muntanya

El nou projecte per a Salardú vol reformular aquest refugi històric i portar-lo al futur, seguint el concepte d’allotjament que és tendència als establiments de muntanya més moderns d’arreu del món. Aquest projecte neix amb tres grans objectius:

• Transformar un important actiu del Centre —el Xalet Refugi Juli Soler Santaló— en un hostel de muntanya d’última generació a la Val d’Aran.

• Superar el concepte tradicional d’alberg mitjançant la figura del hostel modern, amb instal·lacions impecables i que mantingui, al mateix temps, la nostra filosofia: passió per la muntanya i fer comunitat.

• Destacar en excel·lència i valors, com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

Més informació del projecte aquí
Fes-te soci!
X