Magic Line - Centre Excursionista de Catalunya

Esport per una bona causa

Magic Line Sant Joan de Déu 2021

Torna la Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita mitjançant l’activitat física i amb donacions destinades íntegrament a projectes socials de Sant Joan de Déu.

Famílies, amics, escoles, empreses i entitats formen el seu equip, es proposen un repte solidari, organitzen activitats per tal d’assolir aquest objectiu i caminen: molt fàcil, oi? Per sisè any consecutiu, el CEC ens hi sumem, i animem tots els socis i sòcies a participar, ja sigui caminant o a través d’un donatiu!

Magic Line 2021: un format pandèmic

Enguany, el format de la cursa està adaptat a la covid-19: amb bubble teams (és a dir, grups bombolla d’entre 2 i 6 persones) que recorreran lliurement diverses rutes per tot el territori. Per això, des del CEC, us proposem sis itineraris ben diferenciats a indrets de tota Catalunya.

La cursa serà el dia 13 de juny, hi podeu participar caminant, o bé fent un donatiu per ajudar al CEC a arribar a l’objectiu de 1.000 euros, que es destinaran íntegrament a projectes socials.

Tria l’opció que més et convingui i sigues solidari: tota ajuda és benvinguda!

Participa-hi caminant

Per inscriure’s a la Magic Line 2021, selecciona un dels sis itineraris del CEC. Omple les teves dades i rebràs per correu electrònic un enllaç on acabar de formalitzar la inscripció!

Itineraris CEC per la Magic Line

Ben aviat obrirem inscripcions: mentrestant, dóna un cop d’ull a les rutes disponibles!

Participa-hi amb un donatiu

No pots caminar amb els equips del CEC? Ajuda’ns a arribar a l’objectiu de 1000 euros amb un donatiu!

Fes-te soci!
X