Et portem quan vulguis a fer el que tu triïs

Els Guies del CEC  volem apropar tothom a fer activitat enmig de la natura, de la mà de professionals titulats i amb gran experiència.
Activitats per tot tipus de nivell, edat i preferències. Tant si ets prinipiant com expert, tenim activitats per a tu! Informa’t en.

Guies de muntanya professionals del CEC

El nostre objectiu és oferir a socis i públic en general la figura del guia per a poder viure aquella ascensió, escalada, travessa o aventura que sempre us ha il·lusionat, sense preocupar-vos de res i amb la tranquil·litat de saber-vos en bones mans.

Alpinisme

Cursos d’alpinisme tant per a principiants com especialitzacions per a professionals, com ara el curs monogràfic d’escalada en gel o els curos de perfeccionament tècnic.

Sortides a l’estiu, l’hivern i als Alps

Veure les activitats

Barranquisme

Descobreix el món dels barrancs des d’una altra perspectiva.

Veure les activitats

Escalada

L’Escola de Muntanya del CEC ofereix cursos d‘escalada en roca, escalada esportiva, rapel en diferents nivells (Inicació, mig i avançat). També monogràfics com ara el Curs d’Autorescat, i perfeccionamets tècnics en via llarga, i escalada esportiva.

Veure les activitats

Espeleologia

Per a tots els amants de l’espeleologia disposem de cursos d’iniciació així com monogràfics. Aprendràs de professionals titutals amb les mesures de seguretat adequades per a cada sortida.

Veure les activitats

Esquí Alpí

Classes i cursos d’esquí alpí tant per a particulars com per grups a la Masella. Engloben cursos tant per a principiants adults o infantils, surf de neu, de nivell incial, mig o avançat.

Veure les activitats

Esquí de muntanya

Amb el CEC podràs iniciarte en el món de l’esquí de muntanya amb cursos d’inició a l’esquí intensiu, o bé perfecccionar la teva tècnica en diferentes nivells.

Veure les activitats

Estades formatives

Veure les activitats

Excursionisme

L’excursionisme es l’alma matter del CEC. Disposem de diverses activitats per a tots els públics i nivells arreu de catalunya.

Veure les activitats

Raquetes de neu

Caminar pels paratges nevats dels Pirineus amb raquetes. Els Guies del CEC us portaran als indrets més amagats o als cims amb millors vistes, i enriquiran la jornada afegint explicacions sobre nivologia, com s’adapta la fauna a l’hivern, la vegetació o la interpretació del paisatge. Passegeu entre la calma de la neu… recomanat a tothom! Per a debutants y experimentats.

Veure les activitats

Vies Ferrades

T’imagines poder recorrer els acantilats de la Costa Brava?  Poder protagonitzar una aventura amb les oles del mar sota els teus peus? Doncs això es precisament el que faràs amb les víes ferratas de Sant Feliu de Guíxols, l’unica que pasa sobre el mar d’Europa.

Veure les activitats

Viatges i trekkings

El CEC organitza viatges i estades a diferents destinacions. Gràcies als xalets i refugis del CEC gaudiràs del teu viatge o estada en mig de la natura en un entorn inigulable.

Veure les activitats

Més informació

Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te.

Contacte y assessorament

E-Mail: guies@cec.cat
Telèfon: 93 315 23 11
Matins: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30h
Tardes: dimarts i dijous de 15:00 a 20:00h

Inscripcions

Presencialment: C/ Paradís, 10 – 08002 BARCELONA (A l’Àrea d’atenció al soci del CEC, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 21.30)
Per Internet: a través del web www.cec.cat
Per telèfon: 93 315 23 11

Tens cap dubte? Fes la teva consulta.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Que és el que més valores de l’activitat amb Guies del CEC?

Els participants de les nostres activitas opininensobre els guies professionals del CEC.

Sense dubte vull repetir!!! Molts petons i fina aviat!
William Genske, Avada Theme
Va ser fantàstic. El guia molt bo. El guia, és fonamental en una activitat, sobretot de debutants.
Carla
El tracte personal dels guies, ja que et permet establir un vincle estret amb ell i sentir-te identificat durant tota l’activitat.
Paco
Comoditat i seguretat.
Susana
Que et permet provar coses noves sense tenir experiència prèvia.
El fet que el material ja estigui inclòs amb la inscripció a l’activitat et permet veure quin n’és el necessari, sense preocupar-te de si et deixes algo degut a la falta d’experiència.
L’acompanyament
Els guies i la tranquil·litat de estar en bones mans
“La confiança d’anar amb un guia que saps que estarà en qualsevol moment per si surt algun problema
La serietat, la professionalitat, l’empatia; són gent que viuen l’esport a la natura i ho encomanen amb alegria.