Publicacions del Centre

El Centre Excursionista de Catalunya edita periòdicament una sèrie de publicacions com són llibres, revistes i també el Butlletí d’activitats per als socis. Aquí, a la web, trobaràs informació relacionada amb aquestes publicacions, a més de la possibilitat de
descarregar el butlletí en format PDF

Revista Muntanya | Revista Espeleòleg | Butlletí del CEC | Memòries

Butlletí del Centre Excursionista de Catalunya

En aquesta secció anirem publicant cada mes els butlletins del Centre Excursionista de Catalunya. Podeu visitar aquesta secció cada mes per baixar-vos el butlletí actualitzat.

A més, aquells usuaris que useu programes de sindicalització de notícies, disposeu de la subscripció RSS per a la vostra comoditat.

El Centre edita mensualment un butlletí on s’informa de totes les activitats i aconteixements que tindran lloc durant el mes de l’edició.

NOVETAT: Per fer una cerca al contingut de tots els butlletins actuals (del 2005 fins a l’actualitat) clica a l’hemeroteca digital

Hemeroteca

REVISTA MUNTANYA

Muntanya” és una revista d’excursionisme, editada pel Centre Excursionista de Catalunya des de 1970. Publica articles d’alta muntanya i alpinisme, senderisme i itineraris excursionistes; esquí, escalada, espeleologia, barranquisme i BTT.

També edita reportatges sobre viatges a països llunyans o indrets naturals singulars; expedicions, exploracions o sobre història i fets de l’excursionisme. “Muntanya” és el mitjà de comunicació del Centre Excursionista de Catalunya des de fa més de 40 anys, amb l’objectiu de practicar i fomentar l’excursionisme entre tots els ciutadans.

Suscripció anual: 16 €.  Inclou 4 números.

Xarxes Socials: 

Blog
Hemeroteca

REVISTA ESPELEÒLEG

El contingut d’Espeleòleg segueix essent el cent per cent dedicat a l’espeleologia en tots els vessants i en totes les especialitats que la nostra activitat comporta. Ho volem remarcar perquè ens els darrers temps hi ha qui ens vol fer passar el bou per bèstia grossa, i per tal d’eixamplar, no sabem en quins horitzons nous, dins del col·lectiu espeleològic s’inclouen unes pràctiques molt allunyades de l’esperit de l’espeleologia.

Hemeroteca
Fes-te soci