Publicacions del Centre

El Centre Excursionista de Catalunya edita periòdicament una sèrie de publicacions com són llibres, revistes i també el Butlletí d’activitats per als socis. Aquí, a la web, trobaràs informació relacionada amb aquestes publicacions, a més de la possibilitat de
descarregar el butlletí en format PDF

Revista Muntanya | Revista Espeleòleg | Butlletí del CEC | Memòries

Butlletí del Centre Excursionista de Catalunya

En aquesta secció anirem publicant cada mes els butlletins del Centre Excursionista de Catalunya. Podeu visitar aquesta secció cada mes per baixar-vos el butlletí actualitzat.

A més, aquells usuaris que useu programes de sindicalització de notícies, disposeu de la subscripció RSS per a la vostra comoditat.

El Centre edita mensualment un butlletí on s’informa de totes les activitats i aconteixements que tindran lloc durant el mes de l’edició.

NOVETAT: Per fer una cerca al contingut de tots els butlletins actuals (del 2005 fins a l’actualitat) clica a l’hemeroteca digital

Hemeroteca

REVISTA MUNTANYA

Muntanya” és una revista d’excursionisme, editada pel Centre Excursionista de Catalunya des de 1970. Publica articles d’alta muntanya i alpinisme, senderisme i itineraris excursionistes; esquí, escalada, espeleologia, barranquisme i BTT.

També edita reportatges sobre viatges a països llunyans o indrets naturals singulars; expedicions, exploracions o sobre història i fets de l’excursionisme. “Muntanya” és el mitjà de comunicació del Centre Excursionista de Catalunya des de fa més de 40 anys, amb l’objectiu de practicar i fomentar l’excursionisme entre tots els ciutadans.

Suscripció anual: 16 €.  Inclou 4 números.

Xarxes Socials: 

Blog
Hemeroteca

REVISTA ESPELEÒLEG

El contingut d’Espeleòleg segueix essent el cent per cent dedicat a l’espeleologia en tots els vessants i en totes les especialitats que la nostra activitat comporta. Ho volem remarcar perquè ens els darrers temps hi ha qui ens vol fer passar el bou per bèstia grossa, i per tal d’eixamplar, no sabem en quins horitzons nous, dins del col·lectiu espeleològic s’inclouen unes pràctiques molt allunyades de l’esperit de l’espeleologia.

Hemeroteca
Fes-te soci

Posts relacionats

Revista Muntanya núm. 917 (setembre 2016)

Amb una mica de retard, acaba de sortir la revista Muntanya 917, corresponent al mes de setembre. Ja es pot adquirir la versió digital a l’iQUIOSC.cat des d’avui mateix. La versió en paper la trobareu [...]